Флудилка:)
|
|
Ursula | Дата: П`ятниця, 06.02.2015, 13:57 | Повідомлення # 2386 |
Настоящая Женщина
Група: .Дружим:)
Статус: Offline
| Цитата ЛМ ( ) а что это в правом ряду посерединке? если я тебя правильно поняла - то смесь лаванды 5 цветов (белый, розовый, бледно-голубой, лавандовый и темно-фиолетовый) - у меня в коллекции только 2 цвета - ну посмотрим че вырастет Цитата ЛМ ( ) а почем дельфы брала у меня там все было по 0,99...но брала дельфы как махровые - по факту на картинке обычные...ну если вырастет хоть пара розовых - уже не зря а то у меня синие, голубые и лиловые... с лотосами поиграюсь если шо - пристрою их к дяде - у него огроменный пруд на 12 соток и он давно думает про лотосы
спасибо за инструкцию по лотосам
смотрю на семена и никакого желания их сажать....а сегодня еще месячные начинаются - наверное потому....
Любя побеждай!
|
|
| |
ЛМ | Дата: Субота, 07.02.2015, 13:15 | Повідомлення # 2387 |
Вдохновительница плодородия
Група: Модерируем-развиваем :)
| Оля, если нет желания - не сей. Или попробуй начать готовить - иногда пока грунт засыпаешь, появляется натхнэння. У меня вчера два лотоса распустили листочки))))
Учись находить в жизни повод для радости - это простой и надёжный способ обрести счастье.
Повідомлення відредагував ЛМ - Субота, 07.02.2015, 13:15 |
|
| |
Ursula | Дата: Субота, 07.02.2015, 15:15 | Повідомлення # 2388 |
Настоящая Женщина
| Цитата ЛМ ( ) У меня вчера два лотоса распустили листочки)))) сфотай, Ань мы ж собирались тут дневник вести с фотографиями
Любя побеждай!
|
|
| |
ЛМ | Дата: Неділя, 08.02.2015, 17:56 | Повідомлення # 2389 |
| Цитата Ursula ( ) сфотай, Ань Я их сегодня пересадила Два пришлось выкинуть - один загнил, второй сломала (как раз один из тех, что с листочком). Зато на балконе нашлась плошка с нашей дачной глиной, очень удачно в нее повтыкались зернышки и не всплывают. Осядет мул, сфоткаю.
Учись находить в жизни повод для радости - это простой и надёжный способ обрести счастье.
|
|
| |
Ursula | Дата: Неділя, 08.02.2015, 18:04 | Повідомлення # 2390 |
Настоящая Женщина
| а у меня не нашлось в доме наждачки - 3 семечка кинула в стакан с теплой водой - посмотрим...если че - в пакетике еще 17
Любя побеждай!
|
|
| |
ЛМ | Дата: Неділя, 08.02.2015, 20:11 | Повідомлення # 2391 |
| Ursula, практика показывает, что без наждачки процент проклюнувшихся примерно 50. Скорлупа размягчается и я все непроклюнувшиеся расковыряла. В некоторых ростки были живые, а в некоторых начали загнивать.
|
|
| |
Ursula | Дата: Понеділок, 09.02.2015, 17:33 | Повідомлення # 2392 |
Настоящая Женщина
| будем ковырять спс, Ань
Любя побеждай!
|
|
| |
Olya | Дата: Вівторок, 10.02.2015, 15:38 | Повідомлення # 2393 |
Богиня
Група: Дружим :)
| Про ГМО:
Цитата Про інвесторів. Мій брат працює на Монсанто (США) - Раунд АП, вирощування ГМО-кукурудзи, ГМО-сої, насінневий бізнес. Вони якраз збиралися новий насінневий завод будувати в Житомирсбькій обл. Так тепер в них все ще швидше пішло, бо їм такй курс дол/грн вигідний. З.І. а кукурудза класна. Алень, а як ми точно можемо знати, то все те насіння, що ми купуємо для себе, що воно не ГМО? Чи що та кукурудза, що на ринках продається влітку, що вона не ГМО? Чи консервована в банках? У брата на роботі є люди, що паї використовують під фермерство (у вільний від роботи час), вони беруть цю кукурузду - там 30-40 сортів, вже не один рік. Минулого року після консультації з ними брат узяв безкоштовно пару кг насіння.
Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет. /Данте Алигьери/
|
|
| |
Ursula | Дата: Вівторок, 10.02.2015, 17:37 | Повідомлення # 2394 |
Настоящая Женщина
| Цитата Olya ( ) там 30-40 сортів, вже не один рік. Минулого року після консультації з ними брат узяв безкоштовно пару кг насіння. мой муж утверждает что вся кукуруза, рапс и соя что есть в Украине все 100% ГМО - они на заводе делают закупки и проверяют в лаборатории....ничего чистого нет....
а про завод - если тот что в Олиевке то там все глухо и замерло уже год как, в аккурат с революции...поговаривают что бІзнес Кивалова вроде....
Любя побеждай!
|
|
| |
Olya | Дата: Вівторок, 10.02.2015, 18:52 | Повідомлення # 2395 |
Богиня
| Ursula, я не знаю нічого ні про яку Олієвку. З того, що я знаю, як іноземні корпорації будують свої типові заводи (я бачила як будувал 2 заводи Henkel Bautechnik і 1 Lafarge), вон будують їх на 100% іноземних капіталовкладень. Напрям насіння називається ось так: Крім кукурудзи ми нічого не брали. Поки що. Але мені вони подобаються (не тому, що там брат працює), як вони ставляться до свого персоналу, в тому числі до тих, кого мобілізували на війну, корпоративна культура, соц.відповідальність. Взагалі люблю, коли, крім свого виробництва, є свої лабораторії та інженери (у їх випадку - агрономи). І останнє місце роботи - це була Пума (імпортуй-продай) дало мені повне розуміння того, що мені не подобається працювати у повністю невиробничій сфері. Мені хочеться бачити, як мій роботодавець пов'язний з Україною не просто квадратним метрами комор і магазинів, а й реальним виробництвом.
Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет. /Данте Алигьери/
|
|
| |
ЛМ | Дата: Вівторок, 10.02.2015, 23:24 | Повідомлення # 2396 |
| Девочки, все, что мы сейчас едим - ГМО. Морковка, помидоры, картошка в оригинале были фиолетовыми)))) Просто мутации эти произошли за века, а тут - инженерия помогла. Семинис знаю, что-то даже покупала из их семян.
|
|
| |
Olya | Дата: Вівторок, 10.02.2015, 23:43 | Повідомлення # 2397 |
Богиня
| ЛМ, я читала, що морква була білою як корені петрушки, потім червоним, жовтим і чорним (як редька), потім фіолетовою, а вже потім ніби-то у Нідерландах вони собі вивели помаранчову моркву.
Дивіться, яка краса:
а тут - чищена морква 4-х кольорів та 6 (чи 5) кольорів нечищеної.
|
|
| |
ЛМ | Дата: Вівторок, 10.02.2015, 23:46 | Повідомлення # 2398 |
| Olya, может быть.Я так глубоко не вникала. Случайно забрела в дебри дебатов картофелеводов, они там как раз фиолетовую картошку обсуждали. Оттуда и информация.
Цитата Olya ( ) Дивіться, яка краса: Ага. Натереть разных морковок и вот тебе уже красивый салатик.
|
|
| |
Ursula | Дата: Четвер, 12.02.2015, 14:11 | Повідомлення # 2399 |
Настоящая Женщина
| фсе...землю перемешала, по стаканам разложила, кипятком пролила, еще марганцовкой пройду и завтра можна сеять на балконе +15
Любя побеждай!
|
|
| |
ЛМ | Дата: Четвер, 12.02.2015, 14:58 | Повідомлення # 2400 |
| китайские петунии третий день под кульком - не всходят...
|
|
| |