Кухня и все о ней
|
|
Ursula | Дата: Понеділок, 12.05.2014, 09:13 | Повідомлення # 556 |
Настоящая Женщина
Група: .Дружим:)
Статус: Offline
| увидела такой проект бордо имхо - плитку бы на стене изменила - а так очень даже милый прованс
Любя побеждай!
|
|
| |
Olya | Дата: Понеділок, 12.05.2014, 14:28 | Повідомлення # 557 |
Богиня
Група: Дружим :)
| DjiD, це не обов`язково. Потім зробите штроби в "черновій" штукатурці та покладете проводку. А от місце для труб з водою в підлозі - важливо. А як у Вас виконаний підвод води? У нас вода іде по стояку у сан.вузлах, а на кухню - по трубах з сан.вузла. Якщо у Вас така ж система, то будуть ще нюанси з розташуванням на кухні мийки та всього, дотичного до води.Додано (12.05.2014, 14:28) --------------------------------------------- Ursula, колір фасадів та кухонна техніка - теж не Прованс.
Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет. /Данте Алигьери/
|
|
| |
DjiD | Дата: Понеділок, 12.05.2014, 14:42 | Повідомлення # 558 |
Кулинар романтичного настроения
| У нас, здається, стояк у стіні між кухнею та санвузлом (+ ще одне питання до забудовника). Штукатурка у нас буде чистова. Я щось не дуже хочу теплу підлогу. Після посту Юлі дуже задумалась про паркет на кухні + батарею одразу винесемо на лоджию.
День за днем у фото (проект 365)
|
|
| |
Ursula | Дата: Понеділок, 12.05.2014, 15:00 | Повідомлення # 559 |
Настоящая Женщина
| Цитата DjiD ( ) Після посту Юлі дуже задумалась про паркет на кухні паркет чи паркетну доску? я проти штучно-наборного паркету на кухні але за паркетну дошку з її16 слоями лаку лінолеум мені вже набрид - хоча дуже зручно
Любя побеждай!
|
|
| |
DjiD | Дата: Понеділок, 12.05.2014, 19:05 | Повідомлення # 560 |
| Оля, паркетну дошку. Додано (12.05.2014, 19:05) --------------------------------------------- Робимо рокіровку: До умивальника біля 1м, до найближчого краю посудомийки 1,4, до найближчого краю пральної машинки 2м/ Але мене непокоїть, що плита одразу біля вікна. Наскільки так можна по правилам безпеки?
|
|
| |
ЛМ | Дата: Вівторок, 13.05.2014, 00:18 | Повідомлення # 561 |
Вдохновительница плодородия
Група: Модерируем-развиваем :)
| Цитата Це у програмі, якій я роблю нема А... то я не поняла...
Цитата DjiD ( ) А столешня там не буде зайвою дизайнерськи? Ну, ее ставят вместо стола, а не в дополнение к столу... Т.е. на этой перемычке столешница (кстати, хорошо, что перемычка узкая - будет куда коленки примостить), и с двух сторон от нее стульчики.
Цитата DjiD ( ) Мені її не на стендах виставляти Мне тоже вроде бы. Но душа просила праздника. Оказалось, что праздник - это новая кухня сама по себе. Даже самая обыденная.
Цитата DjiD ( ) Варіанти без однієї перегородки: Ооо, мне так больше нравится. Только по опыту - мойка далековата от плиты. Я бы делала ее не через два шкафчика, а через один.
Цитата phasol ( ) я ж написала - для идей. А как жеж выразить свое мнение? Я, кстати, написала, а потом вспомнила, что на одном видео где-то на ютубе видела кухню подобного плана (там надо было на одной кухне приютить двух хозяек) и мне тогда очень понравилось. Но кухня там очень темная, зато обыграли яркой обеденной зоной и многАсвета. Получилось очень хорошо. Так что поспешила я с ответом
Цитата phasol ( ) современные вообще зашибительны А запах?
Цитата zhyuli ( ) але там є певні обмеження здається. Длина шлангов. Но у нас такой проблемы нет, вернее, стиралка чуток не дотягивалась до слива, муж переустанавливал подвод воды к раковине, чтобы пропустить сливной шланг стиралки по кратчайшему пути. Насчет посудомойки что=то там такое было, да. Но сантехники обычно в курсе.
Цитата chuchundra ( ) Относительно стёкол - с матовыми - супер. Все равно через них видно, что внутри. И если там не как на фото глянцевого журнала, то выглядит не ахти...Додано (13.05.2014, 00:18) ---------------------------------------------
Цитата DjiD ( ) Я щось не дуже хочу теплу підлогу. А почему? Очень приятно. Меня батареи не греют, даже если на них шашлык можно пожарить, если пол холодный. А вот на теплом полу можно хоть при окнах нараспашку жить... Ну и с точки зрения циркуляции воздуха лучше.
Цитата Ursula ( ) з її16 слоями лаку Дело не только в слоях, а чтобы воды не попала под. У знакомой на кухне лежит ламинат самый дешевый, сделала какой-то гидрозамок, говорит, залили соседи, стояла по щиколотку вода. Убрали быстро, но в комнатах ламинат вздулся, на кухне с гидрозамком - нет. Но самому ламинату - ничего.
Цитата DjiD ( ) Робимо рокіровку: Мне предыдущий вариант понравился больше.
Цитата DjiD ( ) До умивальника біля 1м, Между духовкой и мойкой должно быть минимум 30 см. Как и между плитой и мойкой, плитой и посудомойкой.
Цитата DjiD ( ) плита одразу біля вікна. Наскільки так можна по правилам безпеки? Вроде нельзя. Кажется, полметра. Во всяком случае, когда у нас была труба, а не гибкий шланг, то плита так и стояла - 50 см тумбочка, потом плита. А вообще, когда не было в плитах газ-контроля, плиту не ставили у окна, чтобы не задуло газ, и чтобы в огонь не задуло занавеску
Учись находить в жизни повод для радости - это простой и надёжный способ обрести счастье.
|
|
| |
DjiD | Дата: Вівторок, 13.05.2014, 00:20 | Повідомлення # 562 |
| Цитата ЛМ ( ) Только по опыту - мойка далековата от плиты. Я бы делала ее не через два шкафчика, а через один. Мый досвід каже, що якраз норма - у нас зараз десь така ж відстань. Цитата ЛМ ( ) Ну, ее ставят вместо стола, а не в дополнение к столу... А-а-а-а. Такий варіант не розглядаю. Мені треба, щоб стіл був мобільним. Його можна і іншим боком поставити і 6 осіб спокійно сяде. А якщо на перегородці робити стіл, то обмеження виходять. Перегородка буде розділяти обідню зону та холодильник Про шафи зі склом - планую туди ставити посуд (який не щоденний) + бокали/фужери + чаї у коробках, можливо, якусь техніку, тому за те, що буде просвічуватися не переживаю.
|
|
| |
Olya | Дата: Вівторок, 13.05.2014, 01:26 | Повідомлення # 563 |
Богиня
| DjiD, а де у всьому цьому висить котел?
Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет. /Данте Алигьери/
|
|
| |
ЛМ | Дата: Вівторок, 13.05.2014, 01:38 | Повідомлення # 564 |
Вдохновительница плодородия
Група: Модерируем-развиваем :)
| Цитата DjiD ( ) Мый досвід каже, що якраз норма - у нас зараз десь така ж відстань. Видишь, как... А мне у меня занадто, хотя визуально расстояние у тебя кажется больше (у меня где-то метр двадцать, полметра-сантиметров 80 было бы самое то)
Цитата DjiD ( ) можна і іншим боком поставити і 6 осіб спокійно сяде Вот я хотела тебя об этом спросить - нужна ли тебе мобильность стола. Если нужна, то конечно, столешня там будет лишней.
Я еще поняла, что мне не нравится во втором варианте - шкафчики "ступенькой" (т.е. постепенное увеличение высоты над рабочей зоной). В этом плане второй вариант значительно симпатичнее. Мне. Но в нем обратила внимание на подвесной шкаф слева от плиты - сколько там от рабочей поверхности до шкафчика? Чтобы не было слишком близкого соседства с плитой. Я у себя хотела по бокам от вытяжки сделать узкие шкафчики пониже, мастер мне сказал, что то, что я хочу, нельзя... В сантиметрах не вспомню.
Учись находить в жизни повод для радости - это простой и надёжный способ обрести счастье.
|
|
| |
DjiD | Дата: Вівторок, 13.05.2014, 07:53 | Повідомлення # 565 |
| Цитата ЛМ ( ) Чтобы не было слишком близкого соседства с плитой. Я у себя хотела по бокам от вытяжки сделать узкие шкафчики пониже, мастер мне сказал, что то, что я хочу, нельзя... Я вже це зрозуміла Враховую.
|
|
| |
Ursula | Дата: Вівторок, 13.05.2014, 10:04 | Повідомлення # 566 |
Настоящая Женщина
| DjiD, Юль, по власному досвіду скажу - ти можеш планувати і малювати все що хочеш, але коли зіткнешся з суворими буднями газ-контори діватись тобі буде просто нікуди тому, якщо чесно, я б спочатку поставила котел і плиту газову (за їх стандартиами) з повним оформленням всіх доків, а тоді б вже сіла планувати куди і які шафи ставити і плиту ближче чим 50 см від вікна ніхто не дозволить ставити...а так як рано чи пізно все одно будуть перевірки квартир з автономним опаленням - то отримувати штрафи (а там вони не маленькі) буде явно дорожче чим поступитись своїм "хочу" на 30-40 см імхо - спочатку документи і обладнання - потім вже кухня у мене котел на кухні вісить окремо, не прихований в шафу...у сусідів в шафі - їх оштафували на 1,5 тис грн і приписали шафу зняти - вони не послухались - наступна перевірка вже оштрафувала їх на 4 тис грн і шафку вони зняли, бо 3й штраф там просто якийсь нереальний....
Любя побеждай!
|
|
| |
Ursula | Дата: Вівторок, 13.05.2014, 10:40 | Повідомлення # 567 |
Настоящая Женщина
| белая мЯчта
Любя побеждай!
|
|
| |
zhyuli | Дата: Вівторок, 13.05.2014, 11:51 | Повідомлення # 568 |
Всемогущая Нимфа
| Цитата ЛМ ( ) Я еще поняла, что мне не нравится во втором варианте - шкафчики "ступенькой" А мне это как раз понравилось
|
|
| |
DjiD | Дата: Вівторок, 13.05.2014, 12:35 | Повідомлення # 569 |
| Цитата Ursula ( ) DjiD, Юль, по власному досвіду скажу - ти можеш планувати і малювати все що хочеш, але коли зіткнешся з суворими буднями газ-контори діватись тобі буде просто нікуди тому, якщо чесно, я б спочатку поставила котел і плиту газову (за їх стандартиами) Оль, для цього я тут і пишу, щоб дізнатись деталі. Ось Оля вже написала стандарти встановлення котла. Його думаю просто на стіні зліва від входу повісити (якмога вище). Пошукаю про стандарти встановлення плит. Ще знаю про витяжки у кімнатах там, де стоїть котел. Через це повноцінної витяжки у нас не буде, буде лише очисник повітря.
|
|
| |
Ursula | Дата: Вівторок, 13.05.2014, 13:06 | Повідомлення # 570 |
Настоящая Женщина
| Цитата DjiD ( ) просто на стіні зліва від входу повісити (якмога вище). я так і подумала на твоєму останньому малюнку, Юль, а трубу куди виводити будете? через всю кухню по верху на балкон? у вас же буде 2-контурний котел? у мене напряму через балкон виходить на вулицю...але чоловік дуже близько до стіни взяв і цього року наросла величезла бурулька на стіні...буде трубу перевішувати... а з меблями - у меня досвід 3 ремонтів - у мене, у батьків і у тітки я тому і кажу що всі наші "хочу" розбиваються об сувору правду газ-контори Додано (13.05.2014, 13:06) --------------------------------------------- але, як на мене, то краще хай все буде з перевірками, по-закону і правильно, аби не бахкало як вчора в Миколаєві....газ - штука дуже ненадійна....
Любя побеждай!
|
|
| |