Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: ЛМ  
Кухня и все о ней
UrsulaДата: Понеділок, 12.05.2014, 09:13 | Повідомлення # 556
Настоящая Женщина
Група: .Дружим:)
Нагороди: 6
Репутація: 19
Статус: Offline
увидела такой проект бордо :)
имхо - плитку бы на стене изменила - а так очень даже милый прованс :)
Прикріплення: 7486348.jpeg (40.3 Kb)

Любя побеждай!

OlyaДата: Понеділок, 12.05.2014, 14:28 | Повідомлення # 557
Богиня
Група: Дружим :)
Нагороди: 16
Репутація: 40
DjiD, це не обов`язково. Потім зробите штроби в "черновій" штукатурці та покладете проводку. А от місце для труб з водою в підлозі - важливо.
А як у Вас виконаний підвод води? У нас вода іде по стояку у сан.вузлах, а на кухню - по трубах з сан.вузла. Якщо у Вас така ж система, то будуть ще нюанси з розташуванням на кухні мийки та всього, дотичного до води.

Додано (12.05.2014, 14:28)
---------------------------------------------
Ursula, колір фасадів та кухонна техніка - теж не Прованс.

Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет. /Данте Алигьери/

DjiDДата: Понеділок, 12.05.2014, 14:42 | Повідомлення # 558
Кулинар романтичного настроения
Нагороди: 4
Репутація: 22
У нас, здається, стояк у стіні між кухнею та санвузлом (+ ще одне питання до забудовника). Штукатурка у нас буде чистова.
Я щось не дуже хочу теплу підлогу. Після посту Юлі дуже задумалась про паркет на кухні + батарею одразу винесемо на лоджию.

День за днем у фото (проект 365)

UrsulaДата: Понеділок, 12.05.2014, 15:00 | Повідомлення # 559
Настоящая Женщина
Цитата DjiD ()
Після посту Юлі дуже задумалась про паркет на кухні
паркет чи паркетну доску?
я проти штучно-наборного паркету на кухні але за паркетну дошку з її16 слоями лаку :)
лінолеум мені вже набрид - хоча дуже зручно :)

Любя побеждай!

DjiDДата: Понеділок, 12.05.2014, 19:05 | Повідомлення # 560
Оля, паркетну дошку.

Додано (12.05.2014, 19:05)
Робимо рокіровку:

До умивальника біля 1м, до найближчого краю посудомийки 1,4, до найближчого краю пральної машинки 2м/
Але мене непокоїть, що плита одразу біля вікна. Наскільки так можна по правилам безпеки?

ЛМДата: Вівторок, 13.05.2014, 00:18 | Повідомлення # 561
Вдохновительница плодородия
Група: Модерируем-развиваем :)
Нагороди: 24
Репутація: 80
Цитата
Це у програмі, якій я роблю нема
А... то я не поняла...

Цитата DjiD ()
А столешня там не буде зайвою дизайнерськи?
Ну, ее ставят вместо стола,  а не в дополнение к столу...
Т.е. на этой перемычке столешница (кстати, хорошо, что перемычка узкая - будет куда коленки примостить), и с двух сторон от нее стульчики.

Цитата DjiD ()
Мені її не на стендах виставляти
Мне тоже вроде бы. Но душа просила праздника. Оказалось, что праздник - это новая кухня сама по себе. :) Даже самая обыденная.

Цитата DjiD ()
Варіанти без однієї перегородки:
Ооо, мне так больше нравится. Только по опыту - мойка далековата от плиты. Я бы делала ее не через два шкафчика, а через один.

Цитата phasol ()
я ж написала - для идей.
  А как жеж выразить свое мнение? Я, кстати, написала, а потом вспомнила, что на одном видео где-то на ютубе видела кухню подобного плана (там надо было на одной кухне приютить двух хозяек) и мне тогда очень понравилось. Но кухня там очень темная, зато обыграли яркой обеденной зоной и многАсвета. Получилось очень хорошо. Так что поспешила я с ответом :)

Цитата phasol ()
современные вообще зашибительны

А запах?

Цитата zhyuli ()
але там є певні обмеження здається.

Длина шлангов. Но у нас такой проблемы нет, вернее, стиралка чуток не дотягивалась до слива, муж переустанавливал подвод воды к раковине, чтобы пропустить сливной шланг стиралки по кратчайшему пути. Насчет посудомойки что=то там такое было, да. Но сантехники обычно в курсе.

Цитата chuchundra ()
Относительно стёкол - с матовыми - супер.

Все равно через них видно, что внутри. И если там не как на фото глянцевого журнала, то выглядит не ахти...

Додано (13.05.2014, 00:18)

Цитата DjiD ()
Я щось не дуже хочу теплу підлогу.
А почему? Очень приятно. Меня батареи не греют, даже если на них шашлык можно пожарить, если пол холодный. А вот на теплом полу можно хоть при окнах нараспашку жить...
Ну и с точки зрения циркуляции воздуха лучше.

Цитата Ursula ()
з її16 слоями лаку

Дело не только в слоях, а чтобы воды не попала под. У знакомой на кухне лежит ламинат самый дешевый, сделала какой-то гидрозамок, говорит, залили соседи, стояла по щиколотку вода. Убрали быстро, но в комнатах ламинат вздулся, на кухне с гидрозамком - нет. Но самому ламинату - ничего.

Цитата DjiD ()
Робимо рокіровку:

Мне предыдущий вариант понравился больше.

Цитата DjiD ()
До умивальника біля 1м,

Между духовкой и мойкой должно быть минимум 30 см. Как и между плитой и мойкой, плитой и посудомойкой.

Цитата DjiD ()
плита одразу біля вікна. Наскільки так можна по правилам безпеки?

Вроде нельзя. Кажется, полметра. Во всяком случае, когда у нас была труба, а не гибкий шланг, то плита так и стояла - 50 см тумбочка, потом плита. А вообще, когда не было в плитах газ-контроля, плиту не ставили у окна, чтобы не задуло газ, и чтобы в огонь не задуло занавеску :)

Учись находить в жизни повод для радости - это простой и надёжный способ обрести счастье.

DjiDДата: Вівторок, 13.05.2014, 00:20 | Повідомлення # 562
Цитата ЛМ ()
Только по опыту - мойка далековата от плиты. Я бы делала ее не через два шкафчика, а через один.

Мый досвід каже, що якраз норма - у нас зараз десь така ж відстань.
Цитата ЛМ ()
Ну, ее ставят вместо стола, а не в дополнение к столу...

А-а-а-а.
Такий варіант не розглядаю. Мені треба, щоб стіл був мобільним. Його можна і іншим боком поставити і 6 осіб спокійно сяде. А якщо на перегородці робити стіл, то обмеження виходять. Перегородка буде розділяти обідню зону та холодильник :)
Про шафи зі склом - планую туди ставити посуд (який не щоденний) + бокали/фужери + чаї у коробках, можливо, якусь техніку, тому за те, що буде просвічуватися не переживаю.

OlyaДата: Вівторок, 13.05.2014, 01:26 | Повідомлення # 563
Богиня
Нагороди: 16
Репутація: 40
DjiD, а де у всьому цьому висить котел?

Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет. /Данте Алигьери/

ЛМДата: Вівторок, 13.05.2014, 01:38 | Повідомлення # 564
Вдохновительница плодородия
Група: Модерируем-развиваем :)
Нагороди: 24
Репутація: 80
Цитата DjiD ()
Мый досвід каже, що якраз норма - у нас зараз десь така ж відстань.
Видишь, как... А мне у меня занадто, хотя визуально расстояние у тебя кажется больше (у меня где-то метр двадцать, полметра-сантиметров 80 было бы самое то)

Цитата DjiD ()
можна і іншим боком поставити і 6 осіб спокійно сяде
Вот я хотела тебя об этом спросить - нужна ли тебе мобильность стола. Если нужна, то конечно, столешня там будет лишней.

Я еще поняла, что мне не нравится во втором варианте - шкафчики "ступенькой" (т.е. постепенное увеличение высоты над рабочей зоной). В этом плане второй вариант значительно симпатичнее. Мне. Но в нем обратила внимание на подвесной шкаф слева от плиты - сколько там от рабочей поверхности до шкафчика? Чтобы не было слишком близкого соседства с плитой. Я у себя хотела по бокам от вытяжки сделать узкие шкафчики пониже, мастер мне сказал, что то, что я хочу, нельзя... В сантиметрах не вспомню.

Учись находить в жизни повод для радости - это простой и надёжный способ обрести счастье.

DjiDДата: Вівторок, 13.05.2014, 07:53 | Повідомлення # 565
Цитата ЛМ ()
Чтобы не было слишком близкого соседства с плитой. Я у себя хотела по бокам от вытяжки сделать узкие шкафчики пониже, мастер мне сказал, что то, что я хочу, нельзя...

Я вже це зрозуміла :) Враховую.

UrsulaДата: Вівторок, 13.05.2014, 10:04 | Повідомлення # 566
Настоящая Женщина
DjiD, Юль, по власному досвіду скажу - ти можеш планувати і малювати все що хочеш, але коли зіткнешся з суворими буднями газ-контори діватись тобі буде просто нікуди :) тому, якщо чесно, я б спочатку поставила котел і плиту газову (за їх стандартиами) з повним оформленням всіх доків, а тоді б вже сіла планувати куди і які шафи ставити :)
і плиту ближче чим 50 см від вікна ніхто не дозволить ставити...а так як рано чи пізно все одно будуть перевірки квартир з автономним опаленням - то отримувати штрафи (а там вони не маленькі) буде явно дорожче чим поступитись своїм "хочу" на 30-40 см :)
імхо - спочатку документи і обладнання - потім вже кухня :)
у мене котел на кухні вісить окремо, не прихований в шафу...у сусідів в шафі - їх оштафували на 1,5 тис грн і приписали шафу зняти - вони не послухались - наступна перевірка вже оштрафувала їх на 4 тис грн і шафку вони зняли, бо 3й штраф там просто якийсь нереальний....

Любя побеждай!

UrsulaДата: Вівторок, 13.05.2014, 10:40 | Повідомлення # 567
Настоящая Женщина
белая мЯчта :)
Прикріплення: 2682377.jpeg (38.0 Kb)

Любя побеждай!

zhyuliДата: Вівторок, 13.05.2014, 11:51 | Повідомлення # 568
Всемогущая Нимфа
Нагороди: 3
Репутація: 10
Цитата ЛМ ()
Я еще поняла, что мне не нравится во втором варианте - шкафчики "ступенькой"

А мне это как раз понравилось

DjiDДата: Вівторок, 13.05.2014, 12:35 | Повідомлення # 569
Цитата Ursula ()
DjiD, Юль, по власному досвіду скажу - ти можеш планувати і малювати все що хочеш, але коли зіткнешся з суворими буднями газ-контори діватись тобі буде просто нікуди :) тому, якщо чесно, я б спочатку поставила котел і плиту газову (за їх стандартиами)

Оль, для цього я тут і пишу, щоб дізнатись деталі. Ось Оля вже написала стандарти встановлення котла. Його думаю просто на стіні зліва від входу повісити (якмога вище).
Пошукаю про стандарти встановлення плит.
Ще знаю про витяжки у кімнатах там, де стоїть котел. Через це повноцінної витяжки у нас не буде, буде лише очисник повітря.

UrsulaДата: Вівторок, 13.05.2014, 13:06 | Повідомлення # 570
Настоящая Женщина
Цитата DjiD ()
просто на стіні зліва від входу повісити (якмога вище).
я так і подумала на твоєму останньому малюнку, Юль, а трубу куди виводити будете? через всю кухню по верху на балкон? у вас же буде 2-контурний котел? у мене напряму через балкон виходить на вулицю...але чоловік дуже близько до стіни взяв і цього року наросла величезла бурулька на стіні...буде трубу перевішувати...
а з меблями - у меня досвід 3 ремонтів - у мене, у батьків і у тітки :) я тому і кажу що всі наші "хочу" розбиваються об сувору правду газ-контори :D

Додано (13.05.2014, 13:06)
але, як на мене, то краще хай все буде з перевірками, по-закону і правильно, аби не бахкало як вчора в Миколаєві....газ - штука дуже ненадійна....

Любя побеждай!

Пошук:

Наше Чадо. Сайт о беременности, развитии и воспитании детей