Кухня и все о ней
|
|
Ursula | Дата: П`ятниця, 16.05.2014, 11:38 | Повідомлення # 586 |
Настоящая Женщина
Група: .Дружим:)
Статус: Offline
| Цитата ЛМ ( ) Зачем две плиты? а Юлии Высоцкой зачем? шоб було вдруг, как у тебя, куча гостей - в одной духовке курица, в другой кекс ну и кухня ж не для квартиры - там дом, а вбольшой загородный дом - сама знаешь сколько гостей может завалиться
Любя побеждай!
|
|
| |
ЛМ | Дата: П`ятниця, 16.05.2014, 18:01 | Повідомлення # 587 |
Вдохновительница плодородия
Група: Модерируем-развиваем :)
| Гостей может завалиться хоть 100, но если я их не звала - отправлю туда, откуда пришли. А рук у меня все равно две. Кекс куплю, в крайнем случае. А вообще мы уже давно в гости ходим со своим бутербродом, если именно "вдруг". Эх, вчера муж сделал целый казанище плова. Позвали кумовей спасать. Полдня не могу прийти в себя. Не получается с ними культурно посидеть с бутылкой вина. Только с бутылкой на лицо
Учись находить в жизни повод для радости - это простой и надёжный способ обрести счастье.
|
|
| |
Olya | Дата: П`ятниця, 16.05.2014, 20:30 | Повідомлення # 588 |
Богиня
Група: Дружим :)
| Цитата ЛМ ( ) А рук у меня все равно две. Я в таких случаях, если людей действительно много (обычно, они со своим самоваром приходят), быстро организовываю по принципу Тома Сойера - благо, кухонных фартуков и ножей дома достаточно.
Юля, я тобі ще тут напишу на всякий випадок - мені термвіново завтра до лікаря треба, тому після 14:00 мене дома не буде.
Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет. /Данте Алигьери/
|
|
| |
ЛМ | Дата: П`ятниця, 16.05.2014, 21:11 | Повідомлення # 589 |
Вдохновительница плодородия
| Olya, мы тоже так организовываемся...
Цитата Ursula ( ) а Юлии Высоцкой зачем? У нее работа такая.
Учись находить в жизни повод для радости - это простой и надёжный способ обрести счастье.
|
|
| |
DjiD | Дата: Субота, 17.05.2014, 07:17 | Повідомлення # 590 |
Кулинар романтичного настроения
| Цитата Olya ( ) Я в таких случаях, если людей действительно много (обычно, они со своим самоваром приходят), быстро организовываю по принципу Тома Сойера - благо, кухонных фартуков и ножей дома достаточно. А я замовляю піцу
День за днем у фото (проект 365)
|
|
| |
zhyuli | Дата: Неділя, 18.05.2014, 22:54 | Повідомлення # 591 |
Всемогущая Нимфа
| Юля, була сьогодні у подруги, в якої кухня чимось схожа на твою. Теж є частина стіни з лоджією. Вона високу шафу з духовкою розмістила кутом перед цією пергородкою. Спеціально зафоткала.
|
|
| |
DjiD | Дата: П`ятниця, 30.05.2014, 07:45 | Повідомлення # 592 |
| Юль, дякую за фото. Я вже таки налаштувалась знести ту одну перегородку. Оскільки вікна виходять на північ, то якраз з того боку буде більше сонця. Додано (30.05.2014, 07:45) --------------------------------------------- Поміряли кухню, перегородку знесуть. Спробувала розставити меблі. Найоптимальніше поки виходить так: Від посудомийки до стояка приблизно 60см, від пральної машинки до стояка - 110см. Вирішила умивальник зліва - бо і стояк і труби з водою, щоб менше тягнути.
Прошу допомоги залу - що зробити у кутку, де умивальник? По стіні, де стоїть кухня планую покласти плитку, по стіні, де стіл (на протилежній) будуть шпалери. Чи можна клеїти шпалери ПІД котел? Які до цього стандарти безпеки?
|
|
| |
phasol | Дата: П`ятниця, 30.05.2014, 07:57 | Повідомлення # 593 |
Богиня
| DjiD, верхние ящики получились прямо до двери?
http://phasol.livejournal.com
|
|
| |
Olya | Дата: П`ятниця, 30.05.2014, 08:22 | Повідомлення # 594 |
Богиня
| Цитата DjiD ( ) Чи можна клеїти шпалери ПІД котел? Які до цього стандарти безпеки? Можно.
Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет. /Данте Алигьери/
|
|
| |
DjiD | Дата: П`ятниця, 30.05.2014, 08:23 | Повідомлення # 595 |
| phasol, ні, верхні лише 1 ряд - від кутка до вікна. Біля дверей - котел, його як тумбочку навісну зобразила, бо інших моделей нема. Тут на картинці і видно куток, який не знаю як обіграти.
|
|
| |
phasol | Дата: П`ятниця, 30.05.2014, 08:33 | Повідомлення # 596 |
Богиня
| DjiD, ааа теперь поняла Мне не очень нравится "лесенка" вверху, а вообще кухня приятная вышла!
|
|
| |
Olya | Дата: П`ятниця, 30.05.2014, 08:44 | Повідомлення # 597 |
Богиня
| DjiD, с котлом - это никуда не годится: 1. куда ты собираешься трубы и вентили к котлу прятать? К нему же подвод воды нужен? 2. подвод газа - где будет газовая труба? ее же муровать в стену нельзя. И провести мимо раковины с водой тоже нельзя. Если я правильно понимаю логику строителей (за все эти годы), то, как правило, в таком расположении кухни, как у Вас, котел всегда стоит справа от мойки и слива.
|
|
| |
DjiD | Дата: П`ятниця, 30.05.2014, 09:08 | Повідомлення # 598 |
| Варіант без "сходинок". Чи як ще зробити?
Якщо залишити сходинки у верхніх шафах, то можна плиткою виложити сходинки по діагоналі вниз - як тут Або навіть зробити такі сходинки аж до підлоги (там буде миска кота).Додано (30.05.2014, 09:08) --------------------------------------------- Оль, по схемі кухні: А газові труби інакше, як біля мийки вести і не вийде. Оль, а як варіант - зробити кутову тумбочку, біля неї поставити котел (на мінімальній дозволеній відстані). Тоді від нього труба буде йти до димоходу. Тоді до котла просто буде воду провести. Зараз спробую намалювати.
Юль, мені мій варіант зі сходами до вподоби більше, ніж мій без сходів.
|
|
| |
phasol | Дата: П`ятниця, 30.05.2014, 12:34 | Повідомлення # 599 |
Богиня
| DjiD, это Оля. Честно, не представляю. как вашему застройщику разрешили сделать газовую трубу и дымоход на разных стенах через канализацию. Я бы на твоем месте попросила у застройщика газовый проект. И тебе пригодится, и, скорее всего. сервисная служба, с которой ты будешь заключать договор на обслуживание котла, попросит. И еще хочу уточнить: т.е. на длинной стене - 1 дырка (под вытяжку для плиты), а на короткой - 2 дырки (одна под другой), которые для котла? Я от всей души советую, сначала с газовщиком и ребятами, которые вам будут делать водоразводку, выяснить, где будет висеть котел. где будет гребенка (и будете ли делать ее вообще), а потом рисовать мебель. чтобы понять, сколько тебе нужно розеток.
Повідомлення відредагував phasol - П`ятниця, 30.05.2014, 12:34 |
|
| |
DjiD | Дата: П`ятниця, 30.05.2014, 14:37 | Повідомлення # 600 |
| Цитата phasol ( ) DjiD, это Оля. Перечитала кілька разів, поки зрозуміла суть речення
Оль, газовий проект - ок, буду просити. На довгій стіні нема витяжки взагалі. З того, що бачила (треба було сфоткати, забула) - є димоход під котел - зліва біля дверей, є витяжка невелика посередині стіни між димоходом та каналізацією. І є місце, де буде йти зливна труба та вода. Вікно з протилежного боку. Здається, газ буде таки йти звідти, звідки ж ще йому йти? (хоча на 100% не впевнена) Тим більше, ця стіна (де стоїть кухня, де я думаю буде йти газова труба, яка внизу на схемі) - вона не йде біля спальних кімнат, а сусідня зі сходами. Цитата phasol ( ) где будет гребенка Це що? Цитата phasol ( ) а потом рисовать мебель. чтобы понять, сколько тебе нужно розеток Розетки потрібно намалювати до завтра, інакше прийдеться робити дірки у чистовій штукатурці.
Оль, дякую за такі цінні для мене консультації.Додано (30.05.2014, 14:37) --------------------------------------------- І ще - котел ставить забудовник.
|
|
| |