Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Форум Счастливая женщина » Блюдо от шеф-повара » Закуски и Выпечка » Торты, тортики, тортищи:))) (Любителям сладкого посвящается!;))
Торты, тортики, тортищи:)))
VanIllaДата: Четвер, 18.10.2012, 20:18 | Повідомлення # 46
Милая стерва
Група: Дружим :)
Повідомлень: 655
Нагороди: 1
Репутація: 7
Статус: Offline
Quote (phasol)
Именно граммы или милилитры?

Лично я взвешивала на весах граммами :)
Николь,
Ггг, так кто ж против-то)))


"Видно, сдох у жены интернет!", - сказал муж, чуя запах котлет!
 
АленьДата: Четвер, 18.10.2012, 22:30 | Повідомлення # 47
Богиня
Група: Дружим :)
Повідомлень: 3077
Нагороди: 6
Репутація: 16
Статус: Offline
Quote (Николь)
А то у меня сейчас такая манечка на сладкое!!!!!!!

хмммм...заставляет задуматься, с чего такая тяга к сладкому? :D


Оставляю за собой право не соответствовать чужим ожиданиям
 
НикольДата: Четвер, 18.10.2012, 22:36 | Повідомлення # 48
Всемогущая Нимфа
Група: .Дружим:)
Повідомлень: 2830
Нагороди: 2
Репутація: 14
Статус: Offline
Quote (Алень)
хмммм...заставляет задуматься, с чего такая тяга к сладкому? :D

к ПМС-у :D


Мой блог
 
DjiDДата: Четвер, 18.10.2012, 23:19 | Повідомлення # 49
Кулинар романтичного настроения
Група: Дружим :)
Повідомлень: 2002
Нагороди: 4
Репутація: 22
Статус: Offline
Quote (chuchundra)
Девушки, дайте проверенный рецепт Наполеона. Я его ещё ни разу в жизни не готовила.

Наполеон (рецепт ще моєї мами)

Коржі:
0.5л борошна,
250гр масло (можна маргарин)
1 жовток
200гр сметани.
Борошно посікти з маргарином, додати жовток, сметану, замісити тісто, поставити у холодильник на 4 години. Спекти 7 коржів. Перед випіканням проколювати, щоб не сильно надувалися. Випікати при т-рі 180-200С.

Крем обожнюю 3-х компонентний:
4 жовтка
5 білків
2 скл. цукру
3 ст.л (з гіркою) борошна
0,5л молока
200 гр масла
Молоко, жовтки, борошно, 1скл. цукру розмішати, щоб не було комочків, довести до кипіння постійно помішуючи (мені найбільше сподобалось на водяній бані). Збити білки з 1 скл. цукру. Окремо збити масло, поступово додавати до нього заварний крем. Білки додаємо в кінці, розмішуючи ложкою.

Але можна крем будь-який інший заварний (який простіше готується).

Смачного!
Прикріплення: 9719325.jpg (101.3 Kb)


День за днем у фото (проект 365)
 
ЛМДата: П`ятниця, 19.10.2012, 08:40 | Повідомлення # 50
Вдохновительница плодородия
Група: Модерируем-развиваем :)
Повідомлень: 18951
Нагороди: 24
Репутація: 80
Статус: Offline
Quote (Алень)
.заставляет задуматься, с чего такая тяга к сладкому?

Щитовидка... Глисты... Беременность... :D

DjiD, Юля, а коржи больше не раскатываются/морозятся? Я помню старые рецепты (с маслом), так там тесто особо не вымешивалось. Просто несколько раз раскатывалось, пересыпалось мукой, складывалось вчетверо и в морозилку на полчаса. И так раза три. И получалось оно, как книжка - расслаивалось на тучу слоев love


Учись находить в жизни повод для радости - это простой и надёжный способ обрести счастье.
 
chuchundraДата: П`ятниця, 19.10.2012, 10:02 | Повідомлення # 51
Богиня
Група: Дружим :)
Повідомлень: 3018
Нагороди: 7
Репутація: 17
Статус: Offline
DjiD, спасибо большое!

Когда вы видите у меня грустные статусы - значит ... дома нет конфет!!! )))
 
DjiDДата: П`ятниця, 19.10.2012, 12:11 | Повідомлення # 52
Кулинар романтичного настроения
Група: Дружим :)
Повідомлень: 2002
Нагороди: 4
Репутація: 22
Статус: Offline
Quote (ЛМ)
DjiD, Юля, а коржи больше не раскатываются/морозятся?

Ні. Я ділю на частинки та у холодильник все. Потім дістаю частинку, розкачую і випікаю, потім наступну...
Мені цей рецепт подобається і саме з таким кремом, бо коржі виходять слойоні і багато ніжного крему їх просочують (торт краще їсти на наступний день, щоб ніч постояв, просочився).
Так захотілось наполеончика....

Добавлено (19.10.2012, 12:11)
---------------------------------------------

Quote (chuchundra)
DjiD, спасибо большое!

будь-ласка


День за днем у фото (проект 365)
 
zhyuliДата: П`ятниця, 19.10.2012, 13:19 | Повідомлення # 53
Всемогущая Нимфа
Група: Дружим :)
Повідомлень: 2306
Нагороди: 3
Репутація: 10
Статус: Offline
DjiD, смакота! Навіть по фото видно! В мене вже аж у животі забурчало :)
 
DjiDДата: Середа, 24.10.2012, 20:58 | Повідомлення # 54
Кулинар романтичного настроения
Група: Дружим :)
Повідомлень: 2002
Нагороди: 4
Репутація: 22
Статус: Offline
Сьогодні спекла Наполеон.
По часу вийшло - заміс тіста 20хв, потім воно стояло 4 години у холодильнику, на випічку коржів+заварна частина крему пішло 1,5 години, залишок крему та перемазування - 40хв.


День за днем у фото (проект 365)
 
chuchundraДата: Середа, 24.10.2012, 21:03 | Повідомлення # 55
Богиня
Група: Дружим :)
Повідомлень: 3018
Нагороди: 7
Репутація: 17
Статус: Offline
DjiD, Фотки! Фотки!!!

А я всё никак со своей кучей дел не решусь!


Когда вы видите у меня грустные статусы - значит ... дома нет конфет!!! )))
 
DjiDДата: Середа, 24.10.2012, 21:19 | Повідомлення # 56
Кулинар романтичного настроения
Група: Дружим :)
Повідомлень: 2002
Нагороди: 4
Репутація: 22
Статус: Offline
Quote (chuchundra)
DjiD, Фотки! Фотки!!!

Завтра будуть, коли він просочиться і можна буде різати.


День за днем у фото (проект 365)
 
виталияДата: Середа, 24.10.2012, 23:35 | Повідомлення # 57
Вдохновительница совершенства
Група: Самоизучаемся:)
Повідомлень: 5070
Нагороди: 17
Репутація: 26
Статус: Offline
DjiD, прийдется попробовать по товему рецепту делать.. :) cool спасибо, вдохновила!!

влюбленная в жизнь..
 
DjiDДата: Четвер, 25.10.2012, 10:17 | Повідомлення # 58
Кулинар романтичного настроения
Група: Дружим :)
Повідомлень: 2002
Нагороди: 4
Репутація: 22
Статус: Offline
Quote (chuchundra)
DjiD, Фотки! Фотки!!!

Та фотка, що з рецептом теж моя.
Свіженька:

Раніше на торт зверху ще зверху гніт ставила. Цього разу помазала зверху торт кремом і він просто просочувався, коржі вийшли не такими м’якими, а більш хрумкими. Мені більше до вподоби м’якіші (хоча може ще день-два і буде саме те, що треба).

Quote (виталия)
спасибо, вдохновила!!

Будь-ласка. Це дійсно смачно та просто (тільки по часу затратно).
Прикріплення: 4304721.jpg (74.3 Kb)


День за днем у фото (проект 365)
 
UrsulaДата: Середа, 26.12.2012, 16:43 | Повідомлення # 59
Настоящая Женщина
Група: .Дружим:)
Повідомлень: 6182
Нагороди: 6
Репутація: 19
Статус: Offline
накопилось у меня дома пару банок сметаны - вот думала куда деть - а тут мама подсказала - говорит испеки на Рождество - ну на 24е сметанник и достала свой старинный рецепт...
3 яйца+2 стакана сахара взбить хорошенько, влить туда 0,5 л сметаны и все хорошо перемешать, добавить 3 стакана муки постепенно - по 1 ст.л. - у меня ребенок этим занимался с удовольствием :)
разделить тесто на 2 части, в 1 добавить 2 ст.л. какао
выпекать 2 коржа при температуре 180 С 45-50 минут - моя духовка почему-то печет ровно час чтоб пропекся, у меня вышло 2 больших коржа - формы по 24 см, я их остудила, разрезала пополам и пропитала сметанным кремом - 0,5 литра сметаны + 2 ст.сахара взбить
правда 1 пропитку сделала из замороженной перетертой малины с сахаром
верх - шоколадная заливка и украшение из киви - торт съели 5 взрослых+ 1 деть за раз, что в моей семье явный признак удавшегося торта :)
и главное - очень просто и никаких излишеств :) жаль не сфоткала торт целиком...


Любя побеждай!
 
chuchundraДата: Середа, 26.12.2012, 16:52 | Повідомлення # 60
Богиня
Група: Дружим :)
Повідомлень: 3018
Нагороди: 7
Репутація: 17
Статус: Offline
ursula, сфоткай хоть не целиком - очень интеерсно, как выглядит. Я сметаник ещё не пекла.

Когда вы видите у меня грустные статусы - значит ... дома нет конфет!!! )))
 
Форум Счастливая женщина » Блюдо от шеф-повара » Закуски и Выпечка » Торты, тортики, тортищи:))) (Любителям сладкого посвящается!;))
Пошук:

Наше Чадо. Сайт о беременности, развитии и воспитании детей