Переезд в Квебек :)
|
|
RedTata | Дата: Вівторок, 29.03.2016, 00:16 | Повідомлення # 1531 |
Вдохновительница женственности
Група: Администрируем
Статус: Offline
| Galchonok, расизм - це ж не лише проти чорних. це виділення людей за расами. тож може бути і проти азіатів, і проти монголів, і проти білих, і проти індусів теж.
Цитата Galchonok ( ) просто викидають кульок з їжею зі сходів другого поверху це не в інший бік - це все в тей же самий. у нашому будинку, де всього лише 8 квартир! - так роблять армяни... ну, а килимки і вонь - це китайці, ага... чудове дежавю про моє життя в гуртожитку з ними. вони тоді і мишей на кухні розвели...
Люблю Україну... :)
|
|
| |
RedTata | Дата: Вівторок, 29.03.2016, 03:08 | Повідомлення # 1532 |
| весна к нам таки дошла :) вообще, ледоход я раньше только в картинах художников видела. в прошлом году мы его почему-то не застали, а в этом ... слушайте, это ж медитативное зрелище - смотреть как льдинки разных размеров приплывают к заплаве, врезаются в нее. двигают остальные, иногда шумят, иногда тихо приклеиваются... и как у течения сила! плот перевернуло при нас раз 5...
льдины плывут
берег весь завален глыбами хохлистых уточек уже прилыла
красавчик :)
|
|
| |
Наталюшка | Дата: Вівторок, 29.03.2016, 07:02 | Повідомлення # 1533 |
Вдохновительница домашнего уюта
Група: Дружим :)
| Весна прям як в старих радянських фільмах)
Заходьте в гості
|
|
| |
mila_kanari | Дата: Вівторок, 29.03.2016, 07:58 | Повідомлення # 1534 |
Милая стерва
| Видео завораживает... Наташа, с весной Вас! Красиво наблюдать за природой в весеннее время.
Щаслива матуся двійняток
Мой сладкий мир
|
|
| |
ЛМ | Дата: Вівторок, 29.03.2016, 10:06 | Повідомлення # 1535 |
Вдохновительница плодородия
Група: Модерируем-развиваем :)
| Цитата RedTata ( ) не заплатити штраф, не попастися і т.д. Та шо там лукавити? Не сплатити податки, вкрасти (будемо відвертими - кожен другий будь-де намагається це зробити)
Цитата RedTata ( ) Но в идеале они должны считать не только выгоды от покупки страхового пакета у них, но и рассчитывать страховые потери и оценивать свои риски. Все так. Но теория вероятности работает. И страховой бизнес - ну очень рентабельный, если компания работает не в зоне вечных торнадо, тайфунов и военных действий.
Цитата Galchonok ( ) но але)
Цитата RedTata ( ) після зими сміття немало на газонах. Чоловік любить жартувати "весна покажет, кто где насрал", але цього року якось оперативно все прибирали після розтавання снігу. На диво Теремки прибирають непогано. А ось нашу липову алею мало того, що засмітили любителі котиків-собачок, так я розумію, що її не кожен тиждень прибирають.
Цитата Galchonok ( ) що дорослий дядя, а не зливає за собою. Наша курица. наверное, индуска))))
Учись находить в жизни повод для радости - это простой и надёжный способ обрести счастье.
|
|
| |
ЛМ | Дата: Вівторок, 29.03.2016, 10:08 | Повідомлення # 1536 |
| Цитата mila_kanari ( ) Наташа, с весной Вас! Да! Красивая настоящая весна С ледоходом, утками и пронзительною синевой неба...
Учись находить в жизни повод для радости - это простой и надёжный способ обрести счастье.
|
|
| |
RedTata | Дата: Середа, 30.03.2016, 02:30 | Повідомлення # 1537 |
| Наталюшка, в мене теж такі спогади виникли :) mila_kanari, да, весна и к нам дошла! скоро цветочки начнутся
Цитата ЛМ ( ) И страховой бизнес - ну очень рентабельный опять же. это не потому, что люди покупают страховку. а потому что по факту ею мало пользуются - либо не завялют о страховых случаях, либо выплата страховой минимальна или вообще не производится (типа не предусмотрено договором и т.д.). хитрят ведь все ...
Цитата ЛМ ( ) С ледоходом, утками и пронзительною синевой неба... чайки еще ))
|
|
| |
Galchonok | Дата: Середа, 30.03.2016, 11:23 | Повідомлення # 1538 |
Неповторимая уникальность
| Цитата RedTata ( ) расизм - це ж не лише проти чорних. я знаю, я тому й пишу, що пожив серед індусів іноді почуваю себе расисткою. Бо проти чорних нічого не маю, а ось індуси реально брудні.
Цитата ЛМ ( ) Не сплатити податки, вкрасти в мене гарний знайомий нещодавно в фейсбуці поділився статтєю, https://www.facebook.com/sermountain/posts/1311114685571424 Про те як в Хмельницькому жінка-юрист знайшла дірку в законі, оформила народну громаду і тепер всі, хто не хоче платити податки звертаються до неї і ухиляються від сплати... Але в статті то подається трішки під іншим кутом. То одна "красуня" в треді написала: Цитата Yolanta Klusowska які податки?! Кому платити ііх, крадіям в законі?! Я маю вищу освіту та не маю трудовоіі. Й не збираюся працювати в системі. Всі кошти мною зароблені йдуть на сім'ю та на особистий розвиток. На нові знання, якими користуюся і буду втілювати для забезпечення життєдіяльності моєіі сім'іі. Моє життя - в моііх руках. Відповідальна за все, що я роблю. Від держави нічого не вимагаю, хоча моіім дітям нараховує копіки, на які в місяць не реально жити. Підтримую такі спроби людей жити незалежно, об'єднуючись в громади. В мене ж точка зору, що поки таких людей більшіть, як серед керівництва, так і серед населення, то наша країна буде in recrum. Хто хоче - приєднуйтесь, подискутуємо.
RedTata, відео взагалі таке що мені треба зараз Єгору показувати, бо він ніколи в житті не бачив як лід тане, лише вчить з природознавства зараз.
|
|
| |
ЛМ | Дата: Середа, 30.03.2016, 19:19 | Повідомлення # 1539 |
| Galchonok, Галя, з планшету не вмію вставляти цитати, але можеш переказати цій Іоланті - це перший рівень піраміди Маслоу, рівень життя ракової клітини - все в себе, для себе і задля себе. Бо коли людина стає Людиною, у неї з'являється бажання жити в соціумі і віддавати в соціум. Тільки-но обговорювали це на лекції з психології.
|
|
| |
RedTata | Дата: Середа, 30.03.2016, 23:54 | Повідомлення # 1540 |
| Цитата Galchonok ( ) бо він ніколи в житті не бачив як лід тане, лише вчить з природознавства зараз. Галя, я теж в Канаді тільки таке побачила. раніше тільки в кіно чи на фото. заворожує :)
Цитата Galchonok ( ) В мене ж точка зору, що поки таких людей більшіть, як серед керівництва, так і серед населення, то наша країна буде in recrum. та отож... це замкнутий круг. одні не платять податки, бо їх не використовує верхівка належним чином. а верхівка не витрачає їх належним чином, бо їх все одно нема, тож краще набити кармани. я вже писала. в Квебеку дуже соціальноорієнтована система. багатим тут бути дуже дорого. податки зростаю відповідно до річного доходу, багато пільг також втрачається із його зростанням. це вибір Квебеку. не всі з ним згодні, але осікільки основна частина населення - середнього класу, то система працює
|
|
| |
Galchonok | Дата: Четвер, 31.03.2016, 05:06 | Повідомлення # 1541 |
| Цитата RedTata ( ) податки зростаю відповідно до річного доходу, в Америці, принаймні в Техасі, так само. Якщо дохід 2к доларів на місяць, то податків майже нема, можливо є якісь соціальні бонуси, типа талонів на їжу, хз. Але далі - чим вище ЗП, тим більше податків. Але багатим бути вигідно все одно, наприклад с зп (на родину) в 80к на рік будуть знімати 30%, якщо ж 300к, то можуть знімати вже 40-50%, але все одно ЗП буде більша ніж з 60-80-100к на рік... Проблема в тому, що ціни тут... Американські. Як казав мені чоловік колись, що в Америці жити можуть собі дозволити лише Американці.
Цитата RedTata ( ) це замкнутий круг особливо цікаво те що вона вважає що достатньо робить для суспільства - посадила 3 тюльпани у дворі, а коли дитина була на стаціонарі в лікарні, то подарували ліжечко... отакої. Я вчора коли читала, то мене майже тіпало.
|
|
| |
Алень | Дата: Четвер, 31.03.2016, 08:19 | Повідомлення # 1542 |
Богиня
| Цитата Galchonok ( ) достатньо робить для суспільства - посадила 3 тюльпани у дворі, а коли дитина була на стаціонарі в лікарні, то подарували ліжечко. основная масса и этого не делает. Или даже наоборот - уничтожает те крохи, которые пытаются сделать другие.
Оставляю за собой право не соответствовать чужим ожиданиям
|
|
| |
ЛМ | Дата: Четвер, 31.03.2016, 12:17 | Повідомлення # 1543 |
| Цитата RedTata ( ) чайки еще )) Они всесезонные и вездесущие практически))
Цитата Galchonok ( ) осадила 3 тюльпани у дворі, а коли дитина була на стаціонарі в лікарні, то подарували ліжечко... Galchonok, це вже щось. Можливо, починаючи з малого, перейти до іншого рівня свідомості. Слова про пухлину забираю назад.
Цитата Алень ( ) Или даже наоборот - уничтожает те крохи, которые пытаются сделать другие. Да. Вчера на дачном читала дебаты на эту тему и сделала вывод - в более-менее благополучных районах на клумбах остаются нетронутыми даже редкие и дорогие растения. В других же - выкопают все, даже если это банальные астры-сентябринки, растущие, как бурьян, или куст какой-нибудь... Но и уровень жителей - не показатель, увы. Везде по-разному.
Повідомлення відредагував ЛМ - Четвер, 31.03.2016, 12:17 |
|
| |
Galchonok | Дата: Четвер, 31.03.2016, 14:48 | Повідомлення # 1544 |
| Цитата Алень ( ) основная масса и этого не делает. згодна. Але основна маса платить податки, а як заміна податків раз в житті посадити 3 квіточки у дворі(можливо приватному ніхто не уточнює) явно недостатньо.
Цитата ЛМ ( ) це вже щось. Згодна. Я не принижую те, що робиться. Але якщо порахувати скільки грошей повинно поступити в бюджет від однієї особи за рік, за весь період, що вона працює, то б\у ліжечко, з якого виросла власна дитина і все одно треба міняти, та 3 квіточки - то явно недостатньо для компенсації недостачі. Це при тому, що гроші по хворобі дитини (до дорослого віку, чи по-життєво - я не знаю), та по народженню дітей, ніхто приймати від держави не відмовляється... Лише скарги, що грошей тих замало, щоб прожити на них. А квіточки саджати та речі свої віддавати - це нормально, так повинно бути. Я ж не кричу всім, що декілька років поспіль висаджувала на нашому подвір'ї конвалію, проліски, підсніжники, кущі, що квітнуть багатьма жовтими квітами і т.д... Це нормально. Або давайте офіційно звільнимо від податків родину Альони, Алі? Вони взагалі на своєму подвір'ї щорічно озеленення влаштовують.
|
|
| |
Алень | Дата: Четвер, 31.03.2016, 15:47 | Повідомлення # 1545 |
Богиня
| Galchonok, налоги в Америке как считают? Если работают оба члена семьи, то налоги считают по шкале отдельно с каждого работающего или с совокупного общесемейного?
Оставляю за собой право не соответствовать чужим ожиданиям
|
|
| |