Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Насморк, сопли, кашель
AnnaДата: Неділя, 09.11.2014, 09:38 | Повідомлення # 271
Всемогущая Нимфа
Група: Дружим :)
Нагороди: 4
Репутація: 13
Статус: Offline
В моем случае кардиограмма не показательна - последние разы как делала медсестра замечала, что во время процедуры я затаиваю дыхание, что меняет показатели. Но это все индивидуально.
Цитата chuchundra ()
Я думала, сначала к невропатологу или неврологу.
И он тоже будет не лишним.
Как бы себя еще заставить дойти до поликлиники. :D

Артем 9.06.2005, Арсений 2.06.2007
Каждая женщина по сути ангел, но когда ей обламывают крылья, приходится летать на метле...

ГюрзаДата: Четвер, 13.11.2014, 08:38 | Повідомлення # 272
Всемогущая Нимфа
Нагороди: 9
Репутація: 25
Цитата
Вырежьте в черной редьке сердцевину, влейте в выемку немного меда. Через несколько часов редька пустит сок. Образовавшийся сок пейте 3 раза в день:
пробовала я эту гадость.  у меня был затяжной кашель месяц. Работает.

UrsulaДата: Четвер, 13.11.2014, 17:04 | Повідомлення # 273
Настоящая Женщина
Група: .Дружим:)
Нагороди: 6
Репутація: 19
Цитата Гюрза ()
пробовала я эту гадость.  у меня был затяжной кашель месяц. Работает.
работает, но сильно дает на сердце....

Любя побеждай!

valenykaДата: Четвер, 13.11.2014, 23:22 | Повідомлення # 274
Богиня
Нагороди: 1
Репутація: 12
так это ж сколько надо выпить, чтобы дало на сердце?...

Радуйтесь тому, что уже имеете, и не жалейте о том, чего нету...

ГюрзаДата: Четвер, 14.04.2016, 13:10 | Повідомлення # 275
Всемогущая Нимфа
Девочки, подскажите. Имеем вирус. Упала я, потом лялюся и еще пару человек из близкого окружения. Я уже вычухалась. У лялюси из сомптомов - насморк, кашель, температура 37,4 плюс минус, добавился понос раза 3 в день (водичка и просто жидко). Лезет 4 зуба, но лезут давненько, еще до болезни. Доктор был, написал ОРВИ (в беседе  - назофарингит прозвучал). А понос к чему?

OlyaДата: Четвер, 14.04.2016, 13:39 | Повідомлення # 276
Богиня
Нагороди: 16
Репутація: 40
Гюрза, а вірус у дорослих був з сильним непродуктивним кашлем? Збивав з ніг десь за півдня, а потім - стабільно однаково погано почувалися?
По малявці підсказати не можу, але розлади - то симптом бактеріальних інфекцій, як і температура 37,4 С.

Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет. /Данте Алигьери/

ГюрзаДата: Четвер, 14.04.2016, 14:04 | Повідомлення # 277
Всемогущая Нимфа
Olya, да. Кашель фарингитный, легкие бронхи в норме, т - 37 с гаком. вирус точно подхвачен на работе. 146%

GalchonokДата: Четвер, 14.04.2016, 15:25 | Повідомлення # 278
Неповторимая уникальность
Група: Модерируем-развиваем :)
Нагороди: 8
Репутація: 10
Гюрза, є декілька варіантів відповідей. Конкретно тобі ніхто не скаже, крім доктора, що дивився малечу.
1. респіраторний вірус не рідко дає кишкову симптоматику, тому часто такий грип називають кишковим. Ви - дорослі і сильні, продолали без поноса, може пару разів животи забурчали, а малеча видала всі симпоми по повній.
2. будь який вірус дає чималу інтоксикацію на організм, а вивести токсини як? потом, поносом. Ось і працює - чиститься. Взагалі при інтоксикації це доволі типово - прокакатись, не водичкою, але більш менш рідким.
3. на фоні прорізування зубів, будь якої хвороби імунітет падає, то ж дитина могла підхопити ще щось, відреагувати на невелику кількість патогенної мікрофлори, або навіть умовно патогенної... Ви дорослі - вам недостатньо, а малечі, тим паче з ослабленим імунітетом буде більше ніж достатньо...
4. можна придумати самому

Скільки малій вже? (я маю на увазі вік)
Коли лікар був, то понос вже був, або почався пізніше?

zhyuliДата: Четвер, 14.04.2016, 18:15 | Повідомлення # 279
Всемогущая Нимфа
Нагороди: 3
Цитата Galchonok ()
4. можна придумати самому
Можуть ще й ліки давати реакцію, якщо щось вже даєте.

valenykaДата: Четвер, 14.04.2016, 21:34 | Повідомлення # 280
Богиня
Нагороди: 1
Репутація: 12
как вариант, у доци было такое, как реакция на сироп от кашля, у сына - на противовирусное.

Радуйтесь тому, что уже имеете, и не жалейте о том, чего нету...

Повідомлення відредагував valenyka - Четвер, 14.04.2016, 21:34

ЛМДата: Четвер, 14.04.2016, 21:50 | Повідомлення # 281
Вдохновительница плодородия
Нагороди: 24
Репутація: 80
Цитата Гюрза ()
А понос к чему?
Хочется задать странный вопрос - а пахнет он чем? При вирусной инфекции (энтеровирус) у Ильи был такой зловонный понос с запахом больнички, я его ни с чем не спутаю. И второй раз безошибочно угадала болячку по этому запаху. Кислый запах, обычный поносный - это расстройство, тут уже смотреть надо, что ела, какие лекарства принимает, температуры такой, чтобы страдал кишечник нет, значит что-то из вышеперечисленного. Давай больше питья. Если будет чаще и водянистее, с вздутием и болью, надо сделать бакпосев.

раз уже подняли тему, спрошу тут. Девочки, а могут у ребенка 9 лет вдруг появиться аденоиды? Насколько я знаю, они к школьному возрасту то ли атрофируются, то ли что, но проблемой уже не являются. У Ильи непроходящий недонасморк, и голос как при больном горле. Написали - аденоиды(?) и назначили капать протрагол.

Учись находить в жизни повод для радости - это простой и надёжный способ обрести счастье.

Повідомлення відредагував ЛМ - Четвер, 14.04.2016, 21:51

GalchonokДата: Четвер, 14.04.2016, 22:31 | Повідомлення # 282
Неповторимая уникальность
Нагороди: 8
ЛМ, можуть.
Зазвичай вони "активізуються" і стають проблемою, при частій зустріч з інфекцією. Як часто він хворів останні пару років?

ЛМДата: П`ятниця, 15.04.2016, 07:38 | Повідомлення # 283
Galchonok, Галя, так, щоб гостро - я вже й не пам'ятаю, але осінь у нас зазвичай - це горло. Ця осінь була показовою - лісобакту в аптеках немає, а від усього іншого Іллю або нудило, або "як до сраки карі очі", тож рятувались теплими напоями, полосканнями та "пшикалками". А насморк з'явився після канікул - спочатку він почав шморгати носом - думала, що йому жарко (клас на сонячному боці), потім почула, що він хропить вночі, потім знову горло. Горло підлікували, а голос у ніс та заложеність залишились.  dontknow

Учись находить в жизни повод для радости - это простой и надёжный способ обрести счастье.

zhyuliДата: П`ятниця, 15.04.2016, 22:53 | Повідомлення # 284
Всемогущая Нимфа
Нагороди: 3
ЛМ, а не может быть весенней аллергии? Мы вон тоже откашляли недели три. Хотя в прошлом году нас пронесло. А в этом году аллергия решила напомнить, что нечего булки расслаблять.

ЛМДата: П`ятниця, 15.04.2016, 23:46 | Повідомлення # 285
zhyuli, аллергией мы отчихали. Тоже недели три. Причем все четверо. И я только постфактум поняла, что березки уже того - расцвели буйным цветом (в прошлом году я одна на них чихала). Все в норме. А Илья - не совсем. Еще и на горло периодически жалуется, но я там ничего не вижу, так, как обычно - чуть рыхлое, чуть... Обычное нехорошее горло школьника.

Пошук:

Наше Чадо. Сайт о беременности, развитии и воспитании детей