Детская обувка
|
|
Olya | Дата: Неділя, 01.03.2015, 21:30 | Повідомлення # 361 |
Богиня
Група: Дружим :)
Статус: Offline
| Продовжуємо про Спортмастер та Марафон. Вибачте, що я по темах стрибаю, але я так не люблю шукати потім по нескінченній темі "Мои покупки сегодня" інфу про взуття. В Спортмастері є зимові хлопчачі Меррели (гарні) по 879 грн, десь з 31 розміру, в Марафоні вони ж по 830 грн, іє менші розміри. Також в Спортмастері є дівчаче зимове взуття, Коламбія, світле, високе по 999 грн.
В Марафоні є спортивні босоніжки Коламбія на хлопчиків і дівчат в розмірах від 32 до 35 чи 37 по 399 грн. Ось таке: На Анін чи то 29, чи то 30 вони занадто великі.
Додано (01.03.2015, 21:30) --------------------------------------------- І ще питання до мам дівчаток - продають гарні польські черевики, хлопчачі, ціна позаминулого року - в б узяли своїй дівчинці під брюки/джинси? Ось вони: І, взагалі, чи сильно змінився вибір взуття після того, як доньки пішли до школи? Чи перейшли ви більше на різні чоботи через те, що дитина постійно у формі, а значить в сарафанах, сукнях, спідницях і панчохах? Чи є з чим носити звичайні черевики подібні до ось таких?
Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет. /Данте Алигьери/
Повідомлення відредагував Olya - Неділя, 01.03.2015, 21:42 |
|
| |
Galchonok | Дата: Неділя, 01.03.2015, 21:54 | Повідомлення # 362 |
Неповторимая уникальность
Група: Модерируем-развиваем :)
| Olya, а кто продает такие ботинки? Я б Егору взяла.
я недавно писала, про зимнюю обувь, купила Егору в Антошке по распродаже суперфиты на следующую зиму. больше 800 грн. но точн не помню. Такие.
|
|
| |
Ирен007 | Дата: Понеділок, 02.03.2015, 17:20 | Повідомлення # 363 |
Всемогущая Нимфа
Група: Модерируем-развиваем :)
| Olya, щодо черевиків, я би не взяла, тому що моя не носила б. Вона в мене не любителька рожевості і рюшиків, але гендерний поділ у моді розуміє досить чітко. І прийшло це розуміння саме після того, як вона пішла до школи. Поки що її модняві витребеньки досить прості і не напружують ні мене особисто, ні гаманець... але далі буде. Щодо форми - в нас сарафан, спідниця і брюки. Під сарафан в нас кросівки нормально катять, під брюки ні, бо вони зі стрілками. Головне, щоб верх був лаконічний з точки зору декорації. Бо якщо в дівчинки комірець з мереживом і рукавчики ліхтариками, то спортивне взуття можна носити з дуже закритими очима, виглядає негарно. В нас до шкільної форми туфлі, кросси і демі-черевички, стилізовані під високі кеди, але насправді вони шкіряні з утеплителем. У школі змінка - текстильні балетки. Просто взуття спортивного типу треба розглядати в контексті конкретної шкільної форми, ну і як на ніжці виглядає.
|
|
| |
Melek | Дата: Вівторок, 03.03.2015, 13:55 | Повідомлення # 364 |
Владычица сердец
| Я накупила обуви малой , судя по ценам дешевле не будет В интертопе на 14 февраля была скидка 14 %, взяла вот такие сапожки на следующий год , и в бартеке скупилась , вот эти на следующий год
и на эту весну Нужны еще туфли на май месяц , типа балеток , ищу по адекватной ценеДодано (03.03.2015, 13:55) ---------------------------------------------
Цитата Olya ( ) І, взагалі, чи сильно змінився вибір взуття після того, як доньки пішли до школи? Ты увидела, какие ботинки я купила, вообще, да, изменился, стараюсь покупать то, что будет смотреться с юбкой, сарафаном, брюки мы в школу не носим.Раньше , до школы покупала более спортивные модели, потому что основная одежда , это были джинсы.
Добро живет в каждом из нас...
|
|
| |
Olya | Дата: Понеділок, 23.03.2015, 22:38 | Повідомлення # 365 |
Богиня
| Ходила-кружляла навколо Бартека та українського ортопедичного взуття, але ціни по 1200-1400 грн мені поки що ніяк не подобаються. Взяла італійську контрабанку (та, що бусиками їздить) за 600 грн. Верх - замша та, здається, PU-шкіра, всередині - повністю шкіра. В житті кращі, ніж на фото. Сподіваюся, що на осінь вистачить і точно повинно підійти під форму. Додано (23.03.2015, 22:38) --------------------------------------------- У цього ж продавця є босоніжки Naturino на хлопчиків по 450-470 грн.
Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет. /Данте Алигьери/
|
|
| |
zhyuli | Дата: Понеділок, 23.03.2015, 22:40 | Повідомлення # 366 |
Всемогущая Нимфа
| Цитата Olya ( ) Взяла італійську контрабанку (та, що бусиками їздить) за 600 грн. Вони ортопедичні?
|
|
| |
Olya | Дата: Понеділок, 23.03.2015, 22:47 | Повідомлення # 367 |
Богиня
| zhyuli, не думаю. Вони як Бартек чи Елефантен - звичайні. Ортопедичне українське взуття я дивилася через своїх власних тарганів у голові.
|
|
| |
Anna | Дата: Понеділок, 23.03.2015, 22:57 | Повідомлення # 368 |
Всемогущая Нимфа
| Цитата Olya ( ) У цього ж продавця є босоніжки Naturino на хлопчиків по 450-470 грн. Сссылку дай.
Артем 9.06.2005, Арсений 2.06.2007 Каждая женщина по сути ангел, но когда ей обламывают крылья, приходится летать на метле...
|
|
| |
Olya | Дата: Понеділок, 23.03.2015, 23:16 | Повідомлення # 369 |
Богиня
| Anna, тримай - http://www.kidstaff.com.ua/allusertems-815908.html
|
|
| |
zhyuli | Дата: Субота, 04.07.2015, 14:14 | Повідомлення # 370 |
Всемогущая Нимфа
| Мы в очередной раз прошли шоковую терапию ценами на детскую ортопедическую обувь. Заехали сначала в магазин украинского производителя по Галиной ссылке. Модельки ничего так. Цены еще позволяют не округлять глаза. Я бы на пробу взяла. Но нам же везет как..... именно нашего размера не было ни в одной из подходящих моделей Ну а дальше..... смотрели польское что-то (не помню бренд, но мы уже один сносили такой) - 1000 грн Бартек чуть больше 1300 Ортопедия - 1700 с хвостиком!!!! Это босоножки! И это босоножки, у которых через месяц не работают липучки, отклеиваются ободочки вокруг стельки, через месяца три абсолютно у всех отклеивается подошва..... Мы уже все их протестировали, и они все далеко не идеальны в нОске. У меня муж уже может подрабатывать в ларечке "ремонт обуви" - он так наловчился чинить эту разваливающуюся обувь.....
|
|
| |
DjiD | Дата: Субота, 04.07.2015, 16:43 | Повідомлення # 371 |
Кулинар романтичного настроения
| Вчора Олі купили демісезонні Екко за 900грн. Випадково натрапили у магазині на розпродаж, а їй якраз треба. Сьогодні бігала у них цілий ранок. У Бучі у магазині бачила Лапсі по 700 грн босоніжки. Моделі, дуже зручні для дітей - з закритим носком, твердим задом. Хтось скаже, які вони у носці? Думаю на наступний рік Олі взяти.
День за днем у фото (проект 365)
|
|
| |
RedTata | Дата: Субота, 04.07.2015, 18:28 | Повідомлення # 372 |
Вдохновительница женственности
Група: Администрируем
| Цитата DjiD ( ) Лапсі очень знакомое название...но ничего конкретного из памяти выудить не могу. Цитата zhyuli ( ) Ортопедия - 1700 с хвостиком!!!! Это босоножки! ого ну и цены :(((( я малой за 50 каксов джеоксы не захотела купить... это около 800 грн...
Люблю Україну... :)
|
|
| |
valenyka | Дата: Неділя, 05.07.2015, 07:37 | Повідомлення # 373 |
Богиня
| Юля, если хочешь - дам ссылку на кидстаффе барышни, которая Бартеком торгует, до 1000 грн можно выбрать любые, возит сама из Польши, я дочке по замерам покупала на зиму /тогда были дешевле/ - довольна качеством и ценой.
Радуйтесь тому, что уже имеете, и не жалейте о том, чего нету...
Повідомлення відредагував valenyka - Неділя, 05.07.2015, 07:38 |
|
| |
alena | Дата: Неділя, 05.07.2015, 10:35 | Повідомлення # 374 |
Весенняя красавица
Група: Самоизучаемся:)
| Цитата DjiD ( ) Лапсі те саме , що й Аріал. я на себе міряла - вони реально дубові, хоча виглядають непогано. крутила в минулому році і все ж таки не стала дітям брати це взуття.
|
|
| |
zhyuli | Дата: Неділя, 05.07.2015, 14:34 | Повідомлення # 375 |
Всемогущая Нимфа
| valenyka, конечно давай ссылку!
|
|
| |