Мечтательные отношения
|
|
Nysilda | Дата: Понеділок, 11.02.2013, 14:21 | Повідомлення # 1 |
Вдохновительница мудрости
Група: Дружим :)
Статус: Offline
| На продовження розмови, піднятої в іншій песимістичній темі:
Про тарганів (с)які приходять
Коли розумієш, що тобі 40, але в душі часами повертаєшся мімінум на 15-17 років назад і надто легким є цей перехід. Он вони твої 23-25. Коли хочеш, щоб чоловік був одночасно лауреатом всіх Нобелівських премій, нащадком Джона Рокфеллера – обов’язково включаючи філантропізм, не виключаючи матеріальну складову, чимось середнім між Робертом Редфордом і Тімоті Далтоном, тільки на 30 років молодшими, а також сантехніком, плиточником, електриком, столяром вищих розрядів, щоб був Хеллінгером і Юнгом, Левом Виготським і Юрієм Нікуліним, Модестом Менцинським і Леонардом Коеном, з ідеальним, як для мене тілом (тут я навіть не змогла вибрати відповідних із номінанів на найгарніші тіла світу, оскільки хочеться, щоб це було щось особливе саме для мене; хоча до наявного його тіла претензій у мене майже немає, що не скажеш про своє валсне), щоб був домінантом в цю мить, а через секунду лагідним, щоб розділяв мої інтерси, вгадував мої думки і передчував плани, знав як боротись з моїми недоліками, інтуїтивно відчував, якого з моїх тарганів треба погодувати і приручити, а якого вивести, проте тільки гуманним шляхом, щоб не зашкодити ні своїй, ні тарганячій кармі. І щоб секс на роялі, в апартаментах встелених квітами, і щоб кохання на лузі, з тими ж квітами, тільки живими, і в ліжку, і на кухні, і всюди щоб все було елегантно і шалено, запаморочливо, а не заплутуватись у футболках і хіхікати. Можна і хіхікати, але зрідка. Щоб мені не було більше, ніж 27, і щоб мені могла позаздрити і Мерлін Монро, і Маргарет Теччер, а також Соломія Крушельницька з Агатою Крісті, але, щоб не заздрили, бо я боюсь заздрощів. І ще, щоб він знав, як зробити так, щоб наші графіки сну з тарганами повністю не співпадали, і щоб вони могли частіше їздити у відпустки – чи то в Карпати, чи то на Балі. Люблю цих обидва місця. Але краще, щоб на Балі. 11.02.13
Щастя, як здоров'я: коли його не помічаєш, значить воно є. І. Тургенєв
Повідомлення відредагував Nysilda - Понеділок, 11.02.2013, 15:46 |
|
| |
MuZa | Дата: Понеділок, 11.02.2013, 15:21 | Повідомлення # 2 |
Вдохновительница женственности
| Nysilda, гарно! )
...
|
|
| |
RedTata | Дата: Вівторок, 12.02.2013, 19:01 | Повідомлення # 3 |
Група: Администрируем
| Nysilda, а мне было бы скучно с таким мужчиной ни придраться к чему-то, ни поработать со своими какими-то тарканами в виду того, что что-то в мужчине не так. ну и явно одолевал бы комплекс неполноценности или наоборот - о, какой у меня мужчина, трепещите
Люблю Україну... :)
|
|
| |
_УМ_ | Дата: Вівторок, 12.02.2013, 19:34 | Повідомлення # 4 |
Таинственность в шоколаде :)
Група: .Дружим:)
| классификатор таракашек...
Оксана, тебе надо писать больше... твоя философия и эссе всегда поднимают настроение или заставляют серое вещество в голове напрягать извилины ...
http://sana-saldan.livejournal.com/
Повідомлення відредагував _УМ_ - Вівторок, 12.02.2013, 19:37 |
|
| |
Nysilda | Дата: Вівторок, 12.02.2013, 21:09 | Повідомлення # 5 |
| Цитата (RedTata) Nysilda, а мне было бы скучно с таким мужчиной dontknow ни придраться к чему-то, ни поработать со своими какими-то тарканами в виду того, что что-то в мужчине не так. ну и явно одолевал бы комплекс неполноценности или наоборот - о, какой у меня мужчина, трепещите Наташ, у мене це не так, може тому, що я цього самого мужчину не так вже забагато і бачу, і крім того, навіть коли він поряд, останнім часом у мене було всього стільки в голові з робочих питань і "позанаших", придиратись мені було до чого і поза домом, що мені навпаки не хочеться придиратись. І попри всю мою "самозробленість", я прекрасно знаю, як це класно, коли мужчина - ідеал, коли тобі є до чого у ньому доростати, що мені навряд чи було б скучно з мужчиною ідеально-лабільним Я навпаки страшусь ситуацій, коли жінки переростають інтелектуально і у всьому своїх чоловіків.
|
|
| |
Ursula | Дата: Вівторок, 12.02.2013, 22:16 | Повідомлення # 6 |
Настоящая Женщина
| УМ, сама рисовала? мои явно идиалисимус и самокопус Цитата (Nysilda) коли мужчина - ідеал, коли тобі є до чого у ньому доростати, хватит мне одного такого идеала в жизни - мне папы хватит а муж у меня - земной и просто хороший
Цитата (Nysilda) коли жінки переростають інтелектуально і у всьому своїх чоловіків. ну мудрая женщина никогда достойному мужчине этого не покажет... да и достойный всегда сам подтянется... а если мужик-тряпка и сильная женщина это терпит - то это уже совсем другая тема
Любя побеждай!
|
|
| |
Ukivic | Дата: Вівторок, 12.02.2013, 22:47 | Повідомлення # 7 |
Милая стерва
| Оксан, как же здорово написала. красиво с юмором) я бы хотела такого мужчину, все равно нашлись бы в нем изъяны, с которыми пришлось бы мирится и жить и привыкать - и тогда не скучно было бы) не верю, кто то из вас не сможет найти минусов в идеальном мужчине) он слишком идеален - вот его минус - Наташ и работай над этим)))
life should be beautiful...
|
|
| |
MuZa | Дата: Вівторок, 12.02.2013, 23:11 | Повідомлення # 8 |
| _УМ_, афигенные тараканы!!!!!! суперские!!!! все такие веселые и вызывают желание любить их! Добавлено (12.02.2013, 22:11) ---------------------------------------------
Цитата (Nysilda) коли жінки переростають інтелектуально і у всьому своїх чоловіків так, це мены не підходить, в такому випадку я перестаю поважати чоловіка.
...
|
|
| |
Nysilda | Дата: Середа, 13.02.2013, 00:21 | Повідомлення # 9 |
| я про переростання зрозуміла ще давно: мені 17,5 йому 24. Світло очей моїх. мені 19 - Невже я могла в нього закохатися по самі вуха. Мені 23 - ну і дура я була, якщо він мені здавався розумним.
УМ, а це ти малювала? Серед них і мої - ідеалізмус і самокопус.
|
|
| |
MuZa | Дата: Середа, 13.02.2013, 00:36 | Повідомлення # 10 |
| а уменя все есть!
...
|
|
| |
_УМ_ | Дата: Середа, 13.02.2013, 11:07 | Повідомлення # 11 |
Таинственность в шоколаде :)
| Цитата (Nysilda) УМ, а це ти малювала? нет конечно (рисовать совсем не умею), но картинку себе слямзила, потому как очень уж она оправдала все мои "подозрения" про собственных таракашков Увидев их реально полюбила их, но держу на диете...
А темка просит таки смены названия "мечтательные тараканы"
http://sana-saldan.livejournal.com/
|
|
| |
Diniza | Дата: Середа, 13.02.2013, 12:40 | Повідомлення # 12 |
Милая стерва
| Nysilda, Шикарно написано Цитата (Nysilda) а не заплутуватись у футболках і хіхікати. Кто за нами подсматривает ? Но как по мне , тут главная мысль Хочется секса :)при том бешенного , чтоб можно было захлебнуться в нем и утонуть, а вокруг тишина и ни одной души в радиусе километра . Мне так показалось ,потому как сама сейчас с такими мечтаниями.Еще хочу дико зеркала в своей будущей спальне _УМ_, Ох и как много во мне тараканов живет
|
|
| |
ЛМ | Дата: Середа, 13.02.2013, 15:02 | Повідомлення # 13 |
Вдохновительница плодородия
Група: Модерируем-развиваем :)
| Цитата (MuZa) афигенные тараканы!!!!!! суперские!!!! все такие веселые и вызывают желание любить их! Скажи? Мне тоже нра...
Цитата (Diniza) Еще хочу дико зеркала в своей будущей спальне Это плохой фен-шуй...
Nysilda, подпишусь - тебе надо писать. Очень душевно и поэтично получилось. У меня лично нет таких притязаний к партнеру, мне он мил такой, какой он есть, даже с чрезмерно округлившимся пузом (вот извращенка, да?). Но тем не менее, да, я тебя хорошо понимаю... Я думаю, что почти каждого человека посещают думы и прекрасном и хочется какой-то идеализированно-прекрасной истории в своей жизни. А еще мне кажется, что у нас в жизни слишком много будней. Потому так болезненно хочется постель, усыпанную цветами, партнера, похожего на Тимоти Далтона, и фееричного секса без мыслей "а что там делают дети? а выключила я бульон"...
Учись находить в жизни повод для радости - это простой и надёжный способ обрести счастье.
|
|
| |
Ursula | Дата: Середа, 13.02.2013, 15:47 | Повідомлення # 14 |
Настоящая Женщина
| Цитата (Diniza) Еще хочу дико зеркала в своей будущей спальне Диночка, не надо, это очень плохо - когда много зеркал вообще в доме, а уж в спальне - особенно! твое ХОЧУ это сиюминутно...а жить потом с таким ремонтом долго и опасно для здоровья...
Любя побеждай!
|
|
| |
ЛМ | Дата: Середа, 13.02.2013, 15:54 | Повідомлення # 15 |
Вдохновительница плодородия
Група: Модерируем-развиваем :)
| ursula, иметь под рукой дежурное зеркало - повесил, снял, повесил
Учись находить в жизни повод для радости - это простой и надёжный способ обрести счастье.
|
|
| |