Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Мечтательные отношения
NysildaДата: Понеділок, 11.02.2013, 14:21 | Повідомлення # 1
Вдохновительница мудрости
Група: Дружим :)
Нагороди: 9
Репутація: 12
Статус: Offline
На продовження розмови, піднятої в іншій песимістичній темі:

Про тарганів (с)які приходять

Коли розумієш, що тобі 40, але в душі часами повертаєшся мімінум на 15-17 років назад і надто легким є цей перехід. Он вони твої 23-25.
Коли хочеш, щоб чоловік був одночасно лауреатом всіх Нобелівських премій, нащадком Джона Рокфеллера – обов’язково включаючи філантропізм, не виключаючи матеріальну складову, чимось середнім між Робертом Редфордом і Тімоті Далтоном, тільки на 30 років молодшими, а також сантехніком, плиточником, електриком, столяром вищих розрядів, щоб був Хеллінгером і Юнгом, Левом Виготським і Юрієм Нікуліним, Модестом Менцинським і Леонардом Коеном, з ідеальним, як для мене тілом (тут я навіть не змогла вибрати відповідних із номінанів на найгарніші тіла світу, оскільки хочеться, щоб це було щось особливе саме для мене; хоча до наявного його тіла претензій у мене майже немає, що не скажеш про своє валсне), щоб був домінантом в цю мить, а через секунду лагідним, щоб розділяв мої інтерси, вгадував мої думки і передчував плани, знав як боротись з моїми недоліками, інтуїтивно відчував, якого з моїх тарганів треба погодувати і приручити, а якого вивести, проте тільки гуманним шляхом, щоб не зашкодити ні своїй, ні тарганячій кармі.
І щоб секс на роялі, в апартаментах встелених квітами, і щоб кохання на лузі, з тими ж квітами, тільки живими, і в ліжку, і на кухні, і всюди щоб все було елегантно і шалено, запаморочливо, а не заплутуватись у футболках і хіхікати. Можна і хіхікати, але зрідка. Щоб мені не було більше, ніж 27, і щоб мені могла позаздрити і Мерлін Монро, і Маргарет Теччер, а також Соломія Крушельницька з Агатою Крісті, але, щоб не заздрили, бо я боюсь заздрощів.
І ще, щоб він знав, як зробити так, щоб наші графіки сну з тарганами повністю не співпадали, і щоб вони могли частіше їздити у відпустки – чи то в Карпати, чи то на Балі. Люблю цих обидва місця. Але краще, щоб на Балі. 11.02.13

Щастя, як здоров'я: коли його не помічаєш, значить воно є. І. Тургенєв

Повідомлення відредагував Nysilda - Понеділок, 11.02.2013, 15:46

MuZaДата: Понеділок, 11.02.2013, 15:21 | Повідомлення # 2
Вдохновительница женственности
Нагороди: 10
Репутація: 20
Nysilda, гарно! )

...

RedTataДата: Вівторок, 12.02.2013, 19:01 | Повідомлення # 3
Група: Администрируем
Нагороди: 28
Репутація: 47
Nysilda, а мне было бы скучно с таким мужчиной dontknow
ни придраться к чему-то, ни поработать со своими какими-то тарканами в виду того, что что-то в мужчине не так.
ну и явно одолевал бы комплекс неполноценности :D или наоборот - о, какой у меня мужчина, трепещите :D

Люблю Україну... :)

_УМ_Дата: Вівторок, 12.02.2013, 19:34 | Повідомлення # 4
Таинственность в шоколаде :)
Група: .Дружим:)
Нагороди: 18
Репутація: 42

классификатор таракашек... :D

Оксана, тебе надо писать больше... твоя философия и эссе всегда поднимают настроение или заставляют серое вещество в голове напрягать извилины ...
Прикріплення: 1041602.jpg (43.7 Kb)

http://sana-saldan.livejournal.com/

Повідомлення відредагував _УМ_ - Вівторок, 12.02.2013, 19:37

NysildaДата: Вівторок, 12.02.2013, 21:09 | Повідомлення # 5
Цитата (RedTata)
Nysilda, а мне было бы скучно с таким мужчиной dontknow
ни придраться к чему-то, ни поработать со своими какими-то тарканами в виду того, что что-то в мужчине не так.
ну и явно одолевал бы комплекс неполноценности :D или наоборот - о, какой у меня мужчина, трепещите :D

Наташ, у мене це не так, може тому, що я цього самого мужчину не так вже забагато і бачу, і крім того, навіть коли він поряд, останнім часом у мене було всього стільки в голові з робочих питань і "позанаших", придиратись мені було до чого і поза домом, що мені навпаки не хочеться придиратись.
І попри всю мою "самозробленість", я прекрасно знаю, як це класно, коли мужчина - ідеал, коли тобі є до чого у ньому доростати, що мені навряд чи було б скучно з мужчиною ідеально-лабільним :) Я навпаки страшусь ситуацій, коли жінки переростають інтелектуально і у всьому своїх чоловіків.

UrsulaДата: Вівторок, 12.02.2013, 22:16 | Повідомлення # 6
Настоящая Женщина
Нагороди: 6
Репутація: 19
УМ, сама рисовала?
мои явно идиалисимус и самокопус :)
Цитата (Nysilda)
коли мужчина - ідеал, коли тобі є до чого у ньому доростати,

хватит мне одного такого идеала в жизни - мне папы хватит :)
а муж у меня - земной и просто хороший :)

Цитата (Nysilda)
коли жінки переростають інтелектуально і у всьому своїх чоловіків.

ну мудрая женщина никогда достойному мужчине этого не покажет... да и достойный всегда сам подтянется...
а если мужик-тряпка и сильная женщина это терпит - то это уже совсем другая тема :)

Любя побеждай!

UkivicДата: Вівторок, 12.02.2013, 22:47 | Повідомлення # 7
Милая стерва
Нагороди: 1
Репутація: 1
Оксан, как же здорово написала. красиво с юмором)
я бы хотела такого мужчину, все равно нашлись бы в нем изъяны, с которыми пришлось бы мирится и жить и привыкать - и тогда не скучно было бы)
не верю, кто то из вас не сможет найти минусов в идеальном мужчине) он слишком идеален - вот его минус - Наташ и работай над этим)))

life should be beautiful...

MuZaДата: Вівторок, 12.02.2013, 23:11 | Повідомлення # 8
_УМ_, афигенные тараканы!!!!!! суперские!!!! все такие веселые и вызывают желание любить их! :D :D :D :D cool cool

Добавлено (12.02.2013, 22:11)
---------------------------------------------

Цитата (Nysilda)
коли жінки переростають інтелектуально і у всьому своїх чоловіків

так, це мены не підходить, в такому випадку я перестаю поважати чоловіка.

...

NysildaДата: Середа, 13.02.2013, 00:21 | Повідомлення # 9
я про переростання зрозуміла ще давно: мені 17,5 йому 24. Світло очей моїх. мені 19 - Невже я могла в нього закохатися по самі вуха. Мені 23 - ну і дура я була, якщо він мені здавався розумним.

УМ, а це ти малювала?
Серед них і мої - ідеалізмус і самокопус.

MuZaДата: Середа, 13.02.2013, 00:36 | Повідомлення # 10
а уменя все есть! :D

...

_УМ_Дата: Середа, 13.02.2013, 11:07 | Повідомлення # 11
Таинственность в шоколаде :)
Нагороди: 18
Репутація: 42
Цитата (Nysilda)
УМ, а це ти малювала?
нет конечно (рисовать совсем не умею), но картинку себе слямзила, потому как очень уж она оправдала все мои "подозрения" про собственных таракашков :D Увидев их реально полюбила их, но держу на диете...

А темка просит таки смены названия "мечтательные тараканы" :D

http://sana-saldan.livejournal.com/

DinizaДата: Середа, 13.02.2013, 12:40 | Повідомлення # 12
Милая стерва
Репутація: 11
Nysilda, Шикарно написано cool
Цитата (Nysilda)
а не заплутуватись у футболках і хіхікати.

:D Кто за нами подсматривает ? :D
Но как по мне , тут главная мысль Хочется секса :)при том бешенного , чтоб можно было захлебнуться в нем и утонуть, а вокруг тишина и ни одной души в радиусе километра . Мне так показалось ,потому как сама сейчас с такими мечтаниями.Еще хочу дико зеркала в своей будущей спальне :D
_УМ_, Ох и как много во мне тараканов живет :D

ЛМДата: Середа, 13.02.2013, 15:02 | Повідомлення # 13
Вдохновительница плодородия
Група: Модерируем-развиваем :)
Нагороди: 24
Репутація: 80
Цитата (MuZa)
афигенные тараканы!!!!!! суперские!!!! все такие веселые и вызывают желание любить их!

Скажи? Мне тоже нра... love

Цитата (Diniza)
Еще хочу дико зеркала в своей будущей спальне

Это плохой фен-шуй...

Nysilda, подпишусь - тебе надо писать. Очень душевно и поэтично получилось. У меня лично нет таких притязаний к партнеру, мне он мил такой, какой он есть, даже с чрезмерно округлившимся пузом (вот извращенка, да?). Но тем не менее, да, я тебя хорошо понимаю... Я думаю, что почти каждого человека посещают думы и прекрасном и хочется какой-то идеализированно-прекрасной истории в своей жизни.
А еще мне кажется, что у нас в жизни слишком много будней. Потому так болезненно хочется постель, усыпанную цветами, партнера, похожего на Тимоти Далтона, и фееричного секса без мыслей "а что там делают дети? а выключила я бульон"...

Учись находить в жизни повод для радости - это простой и надёжный способ обрести счастье.

UrsulaДата: Середа, 13.02.2013, 15:47 | Повідомлення # 14
Настоящая Женщина
Репутація: 19
Цитата (Diniza)
Еще хочу дико зеркала в своей будущей спальне

Диночка, не надо, это очень плохо - когда много зеркал вообще в доме, а уж в спальне - особенно! твое ХОЧУ это сиюминутно...а жить потом с таким ремонтом долго и опасно для здоровья...

Любя побеждай!

ЛМДата: Середа, 13.02.2013, 15:54 | Повідомлення # 15
Вдохновительница плодородия
Група: Модерируем-развиваем :)
Нагороди: 24
Репутація: 80
ursula, иметь под рукой дежурное зеркало :D - повесил, снял, повесил :D

Учись находить в жизни повод для радости - это простой и надёжный способ обрести счастье.

• Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:

Наше Чадо. Сайт о беременности, развитии и воспитании детей