Занавески
|
|
Катюля | Дата: Четвер, 29.09.2011, 23:17 | Повідомлення # 16 |
Многогранная Женщина
Група: Дружим :)
Статус: Offline
| У нас голі вікна стоять І я хочу щось таке, щоб штор-тюлів було поменьше Дякую за ссилочки, буду вивчати
Summer moved on...
|
|
| |
Olya | Дата: Неділя, 02.10.2011, 16:27 | Повідомлення # 17 |
Богиня
| Була в магазині Текстиль -Контакту на Ставокзальній - асортимент невеликий і, як на мій смак, характеризується словами однієї літературної героїні "Жуть!" і "Мрак!", але є однотонна гардинна тканина завширшки 1,5 м. по 54 грн/шт. Декілька дуже приємних відтінків на вибір - пісочний, кава з молоком та інші. Гарний варінт для невеликого вікна.
Всі інші мої пошуки гардин поки марні.
Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет. /Данте Алигьери/
|
|
| |
Melek | Дата: Неділя, 02.10.2011, 19:55 | Повідомлення # 18 |
Владычица сердец
| Olya, Мне знакомая говорила , что большой выбор тюля и органзы по хорошим ценам в магазине Текстиль на Житомирской, напротив автостанции Дачная.Я там правда еще не была.
Добро живет в каждом из нас...
|
|
| |
Olya | Дата: П`ятниця, 07.10.2011, 19:03 | Повідомлення # 19 |
Богиня
| Невеликий звіт про мої пошуки. Зранку була у "шоу-рум" сайту - враження на трієчку. В них лише готові комплекти, переважно на кільцях з максимальною шириною однієї фіранки 150 см - для мене цього замало. Їхати дивитися марно, якщо щось сподобається на сайті - можно сміливо брати і все.
Потім була на виставкі DESIGN. LIVING TENDENCY 2011, дивилася меблі з дерева та тюлі і фіранки. Результатом не дуже задоволена. Тобто не задоволена тим, що з`ясувала, що загалом у нас все продають через салони гардин.
Потім поїхала в Дім шпалер, ще раз подивилася їх зразки - можно знайти щось недороге, але основний асортимент коштує в діапазоні 250-350 грн/п.м. Бачила там зразки і за 799 грн. Потім в магазин Текстиль-Контакт, про який згадувала Маруська - адреса - пр-т Перемоги, 123, в помешканні ф-ки Каштан, на місці магазину спец.тканин "Разнобутпродукт". Ось там тюлі від 20 грн/п.м. і можна знайти гарні фіранки до 200 грн/п.м. Мені сподобалось. Купила тюль. Потім була в магазині Інсайт в ТЦ Україна - дорого, а потім знову в магазині Текстиль-Контакта, але на Старовокзальній - різниця між ним і тим. що на пр-ті Перемоги дуже велика. І навіть ціни на одне й те саме відрізняються.
Завтра ще планую заїхати в Гардинію.
Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет. /Данте Алигьери/
Повідомлення відредагував Olya - П`ятниця, 07.10.2011, 19:07 |
|
| |
Melek | Дата: П`ятниця, 07.10.2011, 19:07 | Повідомлення # 20 |
Владычица сердец
| Quote (Olya) а потім знову в магазині Текстиль-Контакта, але на Старовокзальній - різниця між ним і тим. що на пр-ті Перемоги дуже велика. І навіть ціни на одне й те саме відрізняються. А где цена дешевле ? Я все еще собираюсь на Житомирскую, никак не попаду.На Старовокзальной была, ничего не подобрала...
|
|
| |
Olya | Дата: П`ятниця, 07.10.2011, 19:08 | Повідомлення # 21 |
Богиня
| Маруська, на Перемоги: і вибір а 4 рази більший, і ціни нижчі.
|
|
| |
Melek | Дата: П`ятниця, 07.10.2011, 19:13 | Повідомлення # 22 |
Владычица сердец
| Olya, Спасибо!
|
|
| |
phasol | Дата: П`ятниця, 07.10.2011, 19:37 | Повідомлення # 23 |
Богиня
Група: Модерируем-развиваем :)
| Olya, а на этой выставке были подростковые кровати? может видела
http://phasol.livejournal.com
|
|
| |
р_Умка | Дата: П`ятниця, 07.10.2011, 19:49 | Повідомлення # 24 |
Владычица сердец
| Olya, а что такое фіранки
Не фига не Фея!
|
|
| |
Anna | Дата: П`ятниця, 07.10.2011, 20:32 | Повідомлення # 25 |
Всемогущая Нимфа
| р_Умка, занавески
Артем 9.06.2005, Арсений 2.06.2007 Каждая женщина по сути ангел, но когда ей обламывают крылья, приходится летать на метле...
|
|
| |
Olya | Дата: П`ятниця, 07.10.2011, 21:42 | Повідомлення # 26 |
Богиня
| phasol, я намагалася дивитися тільки на меблі з натуралнього дерева. З того, що запам`яталося (це я про дитячі меблі): Флеш меблі Компасс Irfa Forte Польща
|
|
| |
phasol | Дата: П`ятниця, 07.10.2011, 23:18 | Повідомлення # 27 |
Богиня
| Olya, оно меня и интересует Думаю, где б живьем посмотреть то, что подобрала малому в нете, а то мало ли как оно смотрится.
http://phasol.livejournal.com
|
|
| |
Olya | Дата: Понеділок, 10.10.2011, 09:43 | Повідомлення # 28 |
Богиня
| Купила позавчора те, що хотіла - фіранки в дитячу. Хотіла насиченого, але неяскравого морквяного кольору, але купила насиченого жовтогарячого. Майже 100% бавовна, купила достатньо, щоб відразу зробити в змінні чохли на подушки для дивану, це буде єднати простір в дитячій.
Купила в стоковому "Інсайті" на Петрівці. Знаходиться на першому поверсі в Декор-Сервісі, вхід з правого крила. Продають тканини з браком, тобто можете щось знайти для себе, а можете і не знайти. Продають, не відрізаючи. За дві потовщені нитки на 2 шматках тканини (по одній нитці на один відріз) зробили знижку у 40% відсотків. В результаті чого я купила 6 метрів тканини - 2 відріза по 3 м (а потрібно було 5) по 120 грн, замість 5 метрів за 200 грн/м. Різниця очевидна.
Дуже сподобався вибір в "Гардиніі" - великий вибір, ціни, як у Домі шпалер - 250-350 грн/м.п. Бачила там дуже гарні тюлі для дитячої, є з купонним малюнком, одні з метеликами так сподобались, але купувати третю тюль для однієї і тієї ж кімнати не стала - домашні не зрозуміють.
Ще один достатньо приємний магазинчик раптово відкрила у Інтервал-плазі на четвертому поверсі. Там багатий вибір тюлю у різноманітні квіточки - від радянсько-традійних визерунків до ультра сучасних.
А поки все це обходила, зрозуміла, що фіранки у кухню зможу пошити зі звичайного льону завширшки 150 см. На тому мої пошуки всього для вікон поки закінчені.
Повідомлення відредагував Olya - Понеділок, 10.10.2011, 17:02 |
|
| |
zhyuli | Дата: Середа, 09.11.2011, 21:30 | Повідомлення # 29 |
Всемогущая Нимфа
| На выходных была на Победы 123. Выбор тканей, учитывая ценовой диапазон, очень даже. Увидела тюль по 131 грн, которую мне в 4 румс пытались втюхать по 200 грн/м, . Но блин не в том цвете Теперь даже не знаю как быть. Купить по 131 и перекрасить? Такое, кстати, никто не практиковал?
|
|
| |
ЛМ | Дата: Четвер, 10.11.2011, 00:07 | Повідомлення # 30 |
Вдохновительница плодородия
| Quote (Катюля) І я хочу щось таке, щоб штор-тюлів було поменьше А шторы-нити не смотрела? Мне в Киеве так неудобно на балкон ходить и все время тюль задергивать, что я прониклась идеей этих нитей.
Quote (phasol) свекр обстрочил Находка Добавлено (09.11.2011, 23:07) --------------------------------------------- Что-то я походила по ссылкам и стало грустно Теперь я знаю точно, почему мне хочется сделать шторы своими руками. Кстати, тюль и шторы мы 4 года назад брали на Троещине. Да, обошли весь отдел и хотели уже,разочарованные, ехать домой, так как, блин, не было просто белой тюли: без вышивки, безцветочков, не органза, просто белая тюль. И я нашла ее по смешной (даже тогда) цене - 20 грн. за пог. метр. Матовая полупрозрачная белая тюль с несколькими атласными полосками внизу, где их никто не видит. Тоже самое со шторами. Оказалось, что с голубыми однотонными шторами напряг, а те, что нашли, хромало качество да и оттенок не тот. Я увидела одни, которые мне понравились, но они были разных цветов, но не голубого. Я ушла, а барышня нарыла где-то в остатках как раз такие, как нам надо - идеально под наши обои подошли. Еще из-за того, что на одной шторе было пятно прямо по центру, нам сделали скидку. А пятно отстиралось Так что надо искать
Учись находить в жизни повод для радости - это простой и надёжный способ обрести счастье.
|
|
| |