Ambit | Дата: Четвер, 22.05.2025, 07:55 | Повідомлення # 1 |
 Девчушка
Група: Знакомимся :)
Статус: Offline
| Чи правильно я розумію, що вентиляція в курнику взимку має бути не дуже сильною, щоб не остуджувати пташник, але при цьому забезпечувати свіжий повітряний обмін? Які найкращі способи підтримувати оптимальний клімат у курнику, щоб кури почувалися комфортно і не хворіли?
|
|
| |
adznugp | Дата: П`ятниця, 23.05.2025, 15:59 | Повідомлення # 2 |
 Девчушка
| Друзі, хочу поділитися своїм досвідом, бо сама раніше думала, що зимою вентиляція в курнику — це щось другорядне. Аж поки не стикнулась із вогкістю, конденсатом і хворими птахами. Після консультації з ветеринаром та кількох статей у Венкон JOURNAL зрозуміла, що правильна вентиляція курника взимку — це не просто бажано, а життєво необхідно. У мене зараз витяжка розміщена під дахом, з мінімальним притоком повітря знизу, щоб не було протягів. Температура всередині стабільна, запахів немає, а головне — мої курочки стали активнішими й краще несуться навіть у мороз. Інформація, яку я знайшла у журналі, була простою, зрозумілою і з практичними прикладами — це рідкість! Рекомендую кожному, хто тримає птахів, обовʼязково звернути увагу на те, як організована вентиляція. І якщо сумніваєтесь — відкрийте Венкон JOURNAL, там усе чітко пояснено, як має виглядати правильна вентиляція курника в холодний період. Курочки точно скажуть вам дякую!
https://journal.vencon.ua/ua....e-zimoj
|
|
| |
Kiril23 | Дата: Субота, 14.06.2025, 18:10 | Повідомлення # 3 |
 Девчушка
| КРУТО
оренда
|
|