Мой 2012 год
|
|
Катюля | Дата: Вівторок, 19.02.2013, 17:01 | Повідомлення # 16 |
Многогранная Женщина
Група: Дружим :)
Статус: Offline
| Цитата (sly) Очень коротко - 2012 очень непростой для нашей семьи. Год ожиданий, болезней и потерь. Слово в слово про нас. Захотіла поділитися з вами, на це мене наштовхнуло питання про мої новини однієї форумчанки на фейсбуці
Найголовніше для мене в 2012 - те, що я мала втретє стати мамою. Але не стала. Не буду приховувати, це була не запланована вагітність (як і попередні дві ), але така, якій вперше не раділи, стрибаючи до стелі. Я задумувалася про третю дитину, але пізніше, коли б син підріс. І от коли я вже звикла, раділа, придумала імена, дізналася, що сердечно не б"ється. Це сталося у 12 тижнів, але дізналася я аж через 4 тижні... Далі ми дізналися, що у мого папи рак нирки. І налякали тим, що вже 4 стадія. Зробили операцію, але про те, що метастаз немає вияснили ще через кілька місяців. Далі те ж, що було зі мною, сталося з Сашиною сестрою. Померла його бабушка. Брат потрапив в аварію, несерйозну, але неприємно, тому що в день народження своєї дочки. Пізніше його звільнили з роботи. Такі були у нас події до кінця літа. Дуже хотілося від всього відволіктися, тому сімейно поїхали на море, налаштувалися на те, що така приємна подія закриє ту чорну смугу. Поки що працює
Summer moved on...
|
|
| |
_УМ_ | Дата: Вівторок, 19.02.2013, 17:51 | Повідомлення # 17 |
Таинственность в шоколаде :)
Група: .Дружим:)
| Цитата (Катюля) налаштувалися на те, що така приємна подія закриє ту чорну смугу. Поки що працює пусть настрой не меняется, ищите новые приятные вдохновения для счастливой жизни
http://sana-saldan.livejournal.com/
|
|
| |
RedTata | Дата: Вівторок, 19.02.2013, 18:19 | Повідомлення # 18 |
Вдохновительница женственности
Група: Администрируем
| Катюля, слов подобрать не могу. очень сочувствую всем твоим и вашим семейным утратам. Цитата (Катюля) Дуже хотілося від всього відволіктися, тому сімейно поїхали на море, налаштувалися на те, що така приємна подія закриє ту чорну смугу. Поки що працює классно! желаю чтоб не работало, а просто было
Люблю Україну... :)
|
|
| |
Катюля | Дата: Вівторок, 19.02.2013, 18:32 | Повідомлення # 19 |
Многогранная Женщина
| _УМ_, RedTata, дякую вам! Стараємося
Summer moved on...
|
|
| |
Latte | Дата: Вівторок, 19.02.2013, 19:34 | Повідомлення # 20 |
Многогранная Женщина
| Катюля, нет слов давайте начийте новую белууууую полосу длинною в жизнь
Пусть мы не способны вершить великие дела на этой Земле, но мы способны делать хоть и маленькую работу, но с великой Любовью.
|
|
| |
Николь | Дата: Вівторок, 19.02.2013, 21:15 | Повідомлення # 21 |
Всемогущая Нимфа
Група: .Дружим:)
| Катюля, співчуваю Але маю надію, що усі випробування позаду і відтепер вас чекають гарні новини і цікаві події
Мой блог
|
|
| |
DjiD | Дата: Вівторок, 19.02.2013, 21:56 | Повідомлення # 22 |
Кулинар романтичного настроения
| Катюля, співчуваю втратам. Нехай цей рік буде вдалішим!
Для мене 2012 був мінливим. Відпочинок місяць на морі влітку досить порадував. Стали більше реальними плани на власне житло і у зв’язку з цим вирішили коли Іллю віддавати у школу (для мене це було важко). Після подумали і зачали 2-гу дитину. Лікарня у вагітності була досить очікуваною (з Іллею теж була на збереженні), але затягнулось це довгенько. Вперше зустрічала Новий Рік в прямому сенсі "у ліжку". Мій чоловік втратив дідуся (тата його тата) в честь якого його назвали - старійшину його роду, а я бабусю (маму моєї мами) - у якої я проводила усі канікули та часто й вихідні. Після довгої перерви (4 роки) завели кота. Але він теж вирішив не довго нас радувати. Зараз поки тварин не заводимо (боїмося повтору хвороби), хоча син просить і дуже котика любив та оберігав. Я здала на права і із задоволенням керую авто. Мені подобається рух, влітку самостійно (лише з сином) проїхали Київ-Рівне-Львів-Луцьк-Рівне-Київ близько 1400км. Сім’я, з якою ми дружимо усією сім’єю переїхали жити у іншу країну. Для мене ця звістка була досить болючою. Серце раділо, що у них буде нове, сподіваюсь краще, життя, але розум показував, що ця розлука вже назавжди (хоч віртуально ми й спілкуємося, але не ті стосунки).
День за днем у фото (проект 365)
|
|
| |
Гюрза | Дата: Вівторок, 19.02.2013, 23:08 | Повідомлення # 23 |
Всемогущая Нимфа
| Катя, сочувствую. У меня уже два месяца как рассосалось, а все равно серпом по яйцам
|
|
| |