Quote (виталия)
Итак, представляю свою новую надеюсь) подружку
Сподіваюсь, служитиме тобі чесно та добросовісно.
Quote (виталия)
1. Что вы готовите чаще всего в ХБ?
Хліб, тісто для пельменів/піци/пиріжків, тісто для заварних тістечок та іншого печива у ній вимішую.
Quote (виталия)
2. Можно ли там готовить сладкое? печь коржи для тортов?(или это я уже загнула)
Можна готувати кекси, солодкий хліб.
Quote (виталия)
3. В чем "супер-супер" ХБ для вашей семьи? Чем она вам помогает?
Не треба місити тісто (у мене руки від цього страждають, сили не достатньо), свіжий хліб вранці (хоч останнім тільки на вихідні пекли, бо не багато хлібо взагалі їмо)
Quote (виталия)
4. Много ли мороки с освоением? с щамесом теста? (реально)
Якщо є ваги та мірний посуд (з твоєю ХБ, по-ідеї, має йти мірна ложка та мірний стакан). З замісом тіста - Лара гарно написала:
Quote (Лара)
Вся тонкость - найти 5 минут времени чтобы засыпать воду и муку в ведро и нажать пару кнопочек
І порядок інгрідієнтів для всіх рецептів для твоєї ХБ має бути описаним у інструкції, і краще класти в такій послідовності, як там (це важливо для рідини, борошна, дріжджів та цукру).
Ще - ХБ треба поставити, щоб не було протягів (тісто може не підніматися). Моя подруга рекомендувала заламінувати інструкцію до ХБ, я дивувалась чому. А зараз розумію, що таки варто було, бо в 90% використовую рецепти з неї.
Quote (виталия)
5. Ну и самое главное, ЧТО БРАТЬ (лучшее и адекватное - марка, режимы и проч.)
У мене Panasonic SD-255, користуюсь таймером, автоматичним вкиданням сухих інгрідієнтів, тісто для піци та для вареників.
Quote (виталия)
6. Какие есть минусы, помимо того, что свой личный пояс прийдется затягивать потуже?
Не завжди є час, щоб закинувати інгрідієнти З мінусів реальних - немає сигналу про зміну режимів (перший заміс, другий...) - коли готується випічка, у яку треба додавати вологі складові. Після приготування, бажано одразу ж вийняти для охолодження хліб.