Страховки и страховые компании
|
|
RedTata | Дата: Четвер, 07.04.2011, 01:31 | Повідомлення # 16 |
Вдохновительница женственности
Група: Администрируем
Статус: Offline
| итак, 7 апреля мы наконец-то забрали постановление суда нам говорили, что суд будет после 15 января. хотя... он таки был после 15 января теперь нужно оформить счет в банке (страховая возмещение перечисляет только на банковский счет) и с реквизитами, протоколом суда и прочая идти в страховую подавать доки
Люблю Україну... :)
|
|
| |
Olya | Дата: Середа, 18.03.2015, 16:06 | Повідомлення # 17 |
Богиня
Група: Дружим :)
| Дівчата, порадьте, де б його оформити нову автоцивілку. Минулого року страхувала в Allianz-Україна, зараз у їх кол-центрі всі лінії зайняті, але, судячи, з сайту вони відмовилися від страхування приватних осіб. ТАС не підходить, бо це - регіонали, Провідна - російський бізнес. Хочеться щось солідне, щоб можна було до цієї страховки потім оформити Зелену карту,і щоб не перейматися, що компанія залишиться без ліцензії, як Провіта. Поки що дивилася лише в бік PZU, але ж я не знаю ніяких компаній-посередників, таких, надійних.
Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет. /Данте Алигьери/
|
|
| |
Лара | Дата: Середа, 18.03.2015, 17:32 | Повідомлення # 18 |
Владычица сердец
| Olya, муж буквально недавно оформлял в ПРО100. Тётенька его страхует лет 10 лет точно. Если интересно, могу спросить
Наконец-то научилась играть в похер и жизнь стала налаживаться!
|
|
| |
Olya | Дата: Середа, 18.03.2015, 17:35 | Повідомлення # 19 |
Богиня
| Лара, цікаво, питай!
Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет. /Данте Алигьери/
|
|
| |
ЛМ | Дата: Середа, 18.03.2015, 19:32 | Повідомлення # 20 |
Вдохновительница плодородия
Група: Модерируем-развиваем :)
| Цитата Olya ( ) ТАС не підходить, бо це - регіонали А кто ними сейчас рулит? Тигипко ж вроде фсе. Муж страховался у них, потом его агент перестала ему звонить (что было очень удобно с его-то пофигизмом), и он купил страховку в Магелане. Где он сейчас страхуется - хотела спросить, но барин спят. Спрошу, когда проснется.
Учись находить в жизни повод для радости - это простой и надёжный способ обрести счастье.
|
|
| |
zhyuli | Дата: Середа, 18.03.2015, 20:54 | Повідомлення # 21 |
Всемогущая Нимфа
| Цитата Olya ( ) з сайту вони відмовилися від страхування приватних осіб. І не тільки. Вони скоротили види продуктів, які пропонують на ринку Украиїни. Цього року не подовжили нашій компанії страхування від нещасного випадку. Цитата Olya ( ) Поки що дивилася лише в бік PZU, але ж я не знаю ніяких компаній-посередників, таких, надійних. Наші робочі авто оформлені у ПЗУ, і зелені карти у них же.. Я в них купую страхування за кордон собі і родині.
|
|
| |
Olya | Дата: Середа, 18.03.2015, 20:59 | Повідомлення # 22 |
Богиня
| zhyuli, на закордон я теж купувала в PZU в 2013, а до того - в ТАС. Мда, погано з Альянсом.
ЛМ, Тігіпко все з банком ТАС. Страхування він не продавав.
|
|
| |