Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Песочное печенье
ЛараДата: Неділя, 20.02.2011, 18:13 | Повідомлення # 1
Владычица сердец
Група: Дружим :)
Повідомлень: 1714
Нагороди: 10
Репутація: 27
Статус: Offline
забросайте меня проверенными рецептами песочного печенья bush

особенно интересуют рецепты для прессов, если кто таким "чудом" техники пользуется :)


Наконец-то научилась играть в похер и жизнь стала налаживаться!

Повідомлення відредагував Лара - Неділя, 20.02.2011, 18:16
 
_УМ_Дата: Неділя, 20.02.2011, 18:35 | Повідомлення # 2
Таинственность в шоколаде :)
Група: .Дружим:)
Повідомлень: 6177
Нагороди: 18
Репутація: 42
Статус: Offline
если бы еще точно знать, какое это тесто "песочное"??? если хочешь, могу кинуть все рецепты, по которым вырезаем формочками с детьми печеньки

http://sana-saldan.livejournal.com/
 
ЛараДата: Неділя, 20.02.2011, 18:46 | Повідомлення # 3
Владычица сердец
Група: Дружим :)
Повідомлень: 1714
Нагороди: 10
Репутація: 27
Статус: Offline
хочу :D
это оно и есть

я немного позже выложу рецепт печенья, которое делала сегодня. Малой очень понравилось rolleyes


Наконец-то научилась играть в похер и жизнь стала налаживаться!
 
_УМ_Дата: Неділя, 20.02.2011, 19:37 | Повідомлення # 4
Таинственность в шоколаде :)
Група: .Дружим:)
Повідомлень: 6177
Нагороди: 18
Репутація: 42
Статус: Offline
фигурные печенья, проверенные мои рецепты:

1. 250 г творога, 1 ст муки 100 г мягкого сливочного масла, 1 яйцо и 0,5 ч л разрыхлителя. выпекать на бумаге при 180 градусах до золотисто-коричневого цвета.
2. 2 яйца+150 г сахара (я делаю без сахара, на готовое сыплю сахарную пудру)+150 мягкого сливочного масла, затем добавить 300 г муки, 2 ч л разрыхлителя, ваниль, кардамон, корица или имбирь по вкусу. выпекаю фигурки толщиной 3-5 мм при 180 градусах 10-15 минут
3.на 2 ст муки 0,5 ст сметаны, 1 ст сахара, 125 г мягкого сливочного масла, 0,5 ч.л разрыхлителя, ваниль. тесто на 30 минут в пищевой пленке кладу в холодильник, потом раскатываю. выпекать как и предыдущие варианты ...
4. 200 г творога, 150 г силвочного масла мягкого, 1 ст муки, 0.5 ч л разрыхлителя.

тесто вымешиваю в хлебопечке, тонко раскатывает муж, фигурки вырезают и раскладывают дети :D


http://sana-saldan.livejournal.com/
 
ЛараДата: Неділя, 20.02.2011, 19:40 | Повідомлення # 5
Владычица сердец
Група: Дружим :)
Повідомлень: 1714
Нагороди: 10
Репутація: 27
Статус: Offline
Quote (Универсальная_мамка)
тесто вымешиваю в хлебопечке, тонко раскатывает муж, фигурки вырезают и раскладывают дети :D

прям семейный подряд :D

спасибо за рецепты!


Наконец-то научилась играть в похер и жизнь стала налаживаться!
 
DjiDДата: Неділя, 20.02.2011, 19:57 | Повідомлення # 6
Кулинар романтичного настроения
Група: Дружим :)
Повідомлень: 2002
Нагороди: 4
Репутація: 22
Статус: Offline
Quote
...сегодня уже попробовала его в действии. Но то ли рецепт не подходящий, то ли так и должно быть, но пришлось немного помогать ножиком при отделении теста от шприца :(

А воно було зарідке та тягнуче, що довелось ножем відділяти? Чи навпаки загусте, що трималось і не хотіло відділятись печиво?
Мены найбільше подобається таке печиво (рецепт з інструкції до пресу)
Печиво на майонезі
250 гр масла чи маргарину
250 мл майонезу (я робила на домашньому)
1 яйце
1 скл. цукру
1 ч.л. соди, погашеної оцтом
сіль
3,5 скл. борошна
Розмягчити масло/маргарин, додати майонез, яйце, соду. Розмішати до отримання однорідної маси, додати цукор та борошно.
За допомогою кондитерського пресу чи спеціальних насадок на м’ясорубку, виробити печиво.





День за днем у фото (проект 365)
 
_УМ_Дата: Неділя, 20.02.2011, 20:02 | Повідомлення # 7
Таинственность в шоколаде :)
Група: .Дружим:)
Повідомлень: 6177
Нагороди: 18
Репутація: 42
Статус: Offline
Юля, а готовые печеньки не фоткала?

http://sana-saldan.livejournal.com/
 
DjiDДата: Неділя, 20.02.2011, 20:10 | Повідомлення # 8
Кулинар романтичного настроения
Група: Дружим :)
Повідомлень: 2002
Нагороди: 4
Репутація: 22
Статус: Offline
Универсальная_мамка, на останньому фото (3 фотки всього).

День за днем у фото (проект 365)
 
_УМ_Дата: Неділя, 20.02.2011, 20:23 | Повідомлення # 9
Таинственность в шоколаде :)
Група: .Дружим:)
Повідомлень: 6177
Нагороди: 18
Репутація: 42
Статус: Offline
Quote (DjiD)
на останньому фото (3 фотки всього).
у меня открылось на последней 4-й ... правда, не сразу :D красивенькие такие, ням-ням


http://sana-saldan.livejournal.com/
 
DjiDДата: Неділя, 20.02.2011, 20:38 | Повідомлення # 10
Кулинар романтичного настроения
Група: Дружим :)
Повідомлень: 2002
Нагороди: 4
Репутація: 22
Статус: Offline
Quote (Универсальная_мамка)
на останньому фото (3 фотки всього).
у меня открылось на последней 4-й ... правда, не сразу :D красивенькие такие, ням-ням

точно, 4 фотки. Якось рандомно вони загружаються... В останній раз бачу тільки останнє фото dontknow
Вони не дуже гладенькі, але на смак чомусь мені найбільше подобаються з усіх пісочних (не такі розсипчасті, як класичне пісочне на маслі+сметані).


День за днем у фото (проект 365)
 
ЛараДата: Понеділок, 21.02.2011, 14:18 | Повідомлення # 11
Владычица сердец
Група: Дружим :)
Повідомлень: 1714
Нагороди: 10
Репутація: 27
Статус: Offline
DjiD, оно у тебя само от шприша отлипает?

Quote (DjiD)
А воно було зарідке та тягнуче, що довелось ножем відділяти? Чи навпаки загусте, що трималось і не хотіло відділятись печиво?

с тестом как раз было все хорошо. Думаю, это мои руки ещё к шприцу не привыкли, нет навыков и опыта, от того так и получилось bush Либо тесто надо было дольше в холодильнике подержать

Делала по такому рецепту:

120 гр масла
140 сахара или сахарной пудры
1 яйцо
1 ложка разрыхлителя
100-200 гр молока
350 гр муки



Наконец-то научилась играть в похер и жизнь стала налаживаться!
 
КатюляДата: Понеділок, 21.02.2011, 14:23 | Повідомлення # 12
Многогранная Женщина
Група: Дружим :)
Повідомлень: 405
Нагороди: 1
Репутація: 6
Статус: Offline
Непристойно просте печиво

100 гр. масла
300 гр. борошна
3-4 ст. л. сметани
дрібка солі
1ст.л. цукру
яйце, цукор - для обмазування і посипки

Замісити тісто (сметани кладу більше, а то не замішується), дати постояти на холоді. Вирізати печиво, змастити яйцем (вистачає перепелиного), вмокнути в цукор, випікати. Можна без яйця, просто з цукром :)


Summer moved on...

Повідомлення відредагував Катюля - Понеділок, 21.02.2011, 14:28
 
DjiDДата: Понеділок, 21.02.2011, 15:10 | Повідомлення # 13
Кулинар романтичного настроения
Група: Дружим :)
Повідомлень: 2002
Нагороди: 4
Репутація: 22
Статус: Offline
Quote (Лара)
с тестом как раз было все хорошо. Думаю, это мои руки ещё к шприцу не привыкли, нет навыков и опыта, от того так и получилось bush Либо тесто надо было дольше в холодильнике подержать

Спробуй віддягувати наступного разу печиво. У мене теж не завжди добре виходять.
Щодо холодильника - якщо тісто буде затверде, то важко його з пресу видавлювати :(


День за днем у фото (проект 365)
 
VanIllaДата: П`ятниця, 06.04.2012, 14:37 | Повідомлення # 14
Милая стерва
Група: Дружим :)
Повідомлень: 655
Нагороди: 1
Репутація: 7
Статус: Offline
На основе песочного печенья - очень интересный вариант печенья)))
Печенье «Серпантин»
http://www.say7.info/cook/recipe/137-Pechene.html


"Видно, сдох у жены интернет!", - сказал муж, чуя запах котлет!
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Наше Чадо. Сайт о беременности, развитии и воспитании детей