Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
морозиво домашнє
GalchonokДата: Четвер, 10.12.2015, 00:16 | Повідомлення # 1
Неповторимая уникальность
Група: Модерируем-развиваем :)
Повідомлень: 4049
Нагороди: 8
Репутація: 10
Статус: Offline
Дівчата, будь ласка, дайте рецепт перевіреного смачного і не дуже складного морозива!

В нас два дні тому з'явилась морожениця, а я не знаю за чим сьогодні в магазин іти, щоб малих порадувати :)


 
RedTataДата: Четвер, 10.12.2015, 04:51 | Повідомлення # 2
Вдохновительница женственности
Група: Администрируем
Повідомлень: 20841
Нагороди: 28
Репутація: 47
Статус: Offline
Урсула тут рецепты собирала
http://mamita.ucoz.ua/forum/38-2687-1


Люблю Україну... :)
 
GalchonokДата: Четвер, 10.12.2015, 19:04 | Повідомлення # 3
Неповторимая уникальность
Група: Модерируем-развиваем :)
Повідомлень: 4049
Нагороди: 8
Репутація: 10
Статус: Offline
RedTata, в мене той пост був порожнім, коли відкрився.

Цікаво, невже ніхто біль нічого такого не робив?

В мене після спроби імбирного печива (вдалої до речі, бо нічого не залишилось вже) не залишилось цукру, а вершків в квартирі не було з самого початку, але ж нетерплячка - спробувати хочеться! То вже є невдала спроба зробити морозиво з молока і меду, але того все ж таки замало :D


 
RedTataДата: Понеділок, 14.12.2015, 00:55 | Повідомлення # 4
Вдохновительница женственности
Група: Администрируем
Повідомлень: 20841
Нагороди: 28
Репутація: 47
Статус: Offline
Galchonok, я робила лмше бананове ))) але то і не морозиво ))
а розкажи рецепт імбирного в темі про печива? шукаю якраз :)
http://mamita.ucoz.ua/forum/38-2800-1


Люблю Україну... :)
 
RedTataДата: Середа, 13.01.2016, 22:20 | Повідомлення # 5
Вдохновительница женственности
Група: Администрируем
Повідомлень: 20841
Нагороди: 28
Репутація: 47
Статус: Offline
мене зацікавило це
http://www.edimdoma.ru/retsepty/78468-rozhdestvenskoe-semifredo
ОСНОВНЫЕ
яйца куриные 2 шт.
сахарная пудра 100 г
сахар ванильный 1 ч. л.
шоколадные конфеты 8 шт.
шоколад 50 г
сливки 33-35% 300 мл

Яйца разделить на желтки и белки.
Желтки смешать с сахарной пудрой (одну ложку оставить) и ванильным сахаром. Нагреть на водяной бане, все время помешивать. Следить, чтобы желтки не свернулись. Я нагревала около минуты.
Хорошо охлажденные сливки взбить в отдельной миске с ложкой сахарной пудры до нежных пиков.
Белки взбить со щепоткой соли.
На водяной бане растопить нарезанные на кусочки конфеты и шоколад.
Ко взбитым сливкам добавить желтки с сахаром. Перемешать.
Аккуратно ввести белки, перемешивая снизу вверх.
Форму, в которой будете замораживать семифредо выстелить пленкой или пергаментом.
Вылить смесь. Сверху добавить растопленные конфеты и размешать. У меня было несколько конфеток грильяж, которые не растопились и приятно хрустели в мороженом.
Поставить в морозилку на 5 часов. Убрать пленку и переложить на блюдо. Нарезать на кусочки. Сверху можно украсить тертым шоколадом.
Если хотите мягкое мороженое, оставьте в морозилке на 3 часа и ложкой сформируйте шарики мороженого.
Если оставляете на ночь, то за час до торжества переложите семифредо в холодильник.


Люблю Україну... :)
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Наше Чадо. Сайт о беременности, развитии и воспитании детей