у горщиках часто готую рагу. Вниз м"ясо на шматочки ріжу, кільцями цибулю, а зверху овочі - картопля, морква, капуста (порізати шматочками та розмішати). Залити на 2/3 водою, посолити, приправи за бажанням і у духовку.
Влітку додавала перець болгарський, але мені не сподобалось, може тому що не люблю термічно оброблений перець. Також смачно з цвітною капустою, броколлі, спаржею, але їх треба 5хв проварити.
Все це печеться біля 1-1,5 години. Робила ще плов, але м"ясо не просмажувала, вийшло так:
Quote (Цыбулькина)
а если кидать все вместе одновременно в горшочек, то получается вполне вкусная, но клейкая кашка. Я так делала раньше, когда была стеснена во времени. Просто када остынет, то отковыривать себе куски этой кашки то еще удовольствие. :D
Ще щодо горщиків - їх треба ставити у холодну духовку, бо не люблять різких перепадів температури.