Фильмы
|
|
Гюрза | Дата: Четвер, 05.05.2016, 12:25 | Повідомлення # 511 |
Всемогущая Нимфа
Група: Дружим :)
Статус: Offline
| "Игра на понижение" о причиних финансового кризиса 2008. На реальных событиях. Фильм не для отдохнуть, а для подумать, придется заглядывать в вики)
|
|
| |
Galchonok | Дата: П`ятниця, 06.05.2016, 15:05 | Повідомлення # 512 |
Неповторимая уникальность
Група: Модерируем-развиваем :)
| alena, що означає "першу серію"? Я дивилась фільм цілком - дві години і він не був розбитий на серії.
Цитата Olya ( ) цей фільм примусово відправили заміть стрічки "Плем'я". поясни.
Фільм чудовий, хоч і важкий. А ще там торкаються теми вбивства бандуристів у Харкові, яке начебто було, а начебто й вигадка... ніхто не знає.
|
|
| |
alena | Дата: П`ятниця, 06.05.2016, 15:37 | Повідомлення # 513 |
Весенняя красавица
Група: Самоизучаемся:)
| Цитата Galchonok ( ) що означає "першу серію"? Галя, я ж написала, що чоловік скачав телевізійну версію, то і означає
|
|
| |
Olya | Дата: П`ятниця, 06.05.2016, 17:21 | Повідомлення # 514 |
Богиня
| Цитата Galchonok ( ) поясни. на Оскар в лонг-ліст "Фільм іноземною мовою" від України в 2015 р. Якщо я правильно пам'ятаю, в останній момент українській оскарівський комітет вирішив відправляти "Поводиря" (всього було 3 чи 4 картини, в т.ч. "Плем'я"), по типу, як з Джамалою на Євробачення - історія про біди та страждання українського народу проти сучасного якісного космополітичного продукту, таких як Hardkiss та "Плем'я". Нескінченне змагганя існуючої сучаної української культури з її баченням чиновників від культури. Хоча на той момент всі вже знали про "Плем'я" Цитата ще до отечественного проката первая полнометражная картина Слабошпицкого успела получить статус "самого страшного и необычного украинского кино", мощный международный резонанс, хорошую прессу и три награды в Каннах – приз "открытие", приз фонда Ган и Гран-при в рамках Недели кинокритиков. Известный американский режиссер, сценарист и продюсер Даррен Аронофски недавно заметил, что "Племя" навсегда изменило мир кино, который никогда уже не будет прежним.
Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет. /Данте Алигьери/
|
|
| |
Galchonok | Дата: Субота, 07.05.2016, 03:37 | Повідомлення # 515 |
Неповторимая уникальность
Група: Модерируем-развиваем :)
| alena, я не побачила про телевізійну версію. Взагалі не очікувала, що така є.
Olya, я про "плем'я" нічого не знала. Запишу собі в вішліст, щоб подивитись при нагоді.
|
|
| |
alena | Дата: Субота, 07.05.2016, 09:35 | Повідомлення # 516 |
Весенняя красавица
Група: Самоизучаемся:)
| Galchonok, про неї (телеверсію) мова одночасно з прем'єрою в кінотеатрах йшла
|
|
| |
Olya | Дата: Неділя, 09.10.2016, 13:30 | Повідомлення # 517 |
Богиня
|
5 чудових серій. Дуже осінній, дуже британський. Про життя 100 років тому.
Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет. /Данте Алигьери/
Повідомлення відредагував Olya - Неділя, 09.10.2016, 13:31 |
|
| |
Катерина123444 | Дата: Середа, 12.06.2024, 10:46 | Повідомлення # 518 |
Девчушка
Група: Знакомимся :)
| Мне очень понравился фильм пианист, военный про евреев и как им было тяжело жить в польше на период второй мировой войны. Он тяжелый но смотреть его очень интересно, и актер играет просто потрясающе. Еще он играл в классном фильме под названием "Учитель на время" Тоже очень тяжелый но интересный фильм. Вообще актер Эдриан Броуди всегда отлично играет свои роли!
|
|
| |