гнездышко Галчонка :)
|
|
ЛМ | Дата: Вівторок, 29.12.2015, 14:39 | Повідомлення # 316 |
 Вдохновительница плодородия
Група: Модерируем-развиваем :)
Статус: Offline
| Цитата Galchonok (  ) в пятницу погибло только в даллас эйриа (там где я живу) 11 человек Ничего себе! Галя, а вы-то как, тоже под этот ужас попали?
Учись находить в жизни повод для радости - это простой и надёжный способ обрести счастье.
|
|
| |
Galchonok | Дата: Вівторок, 29.12.2015, 16:04 | Повідомлення # 317 |
 Неповторимая уникальность
| об этом торнадо писали даже в укр. новостях. http://www.5.ua/svit....90.html
Прошло просто по соседству с нашим домом, на расстоянии - как разные райны киева. Нас же дома не было, мы впервые выехали из нашей даллас эйриа. П пятницу утром выехали как раз. Интересно, что не было прогноза на торнадо. В пятницу днем было объявлено "tornado watch dallas", которое перешло в такую фигню. У меня Паша потом долго вспоминал Украину, и как нам всем повезло - ни торнадо, ни землетрясений, ни наводнений, ни ветра, ни ураганов... И климат средний, без крайних морозов и жары. Почти рай по месторасположению. Я бы еще добавила землю урожайную. Тут такая глина, что для меня загадка как они строят и растят что-то.
Мы ж в это время были на побережье и я поняла что местные ветр, которые очень сильные по украинским меркам, на самом деле не ветры совсем, там где мы были было 50км/час... это нечто! Меня сдувало в прямом смысле слова...
|
|
| |
ЛМ | Дата: Вівторок, 29.12.2015, 16:47 | Повідомлення # 318 |
| Цитата Galchonok (  ) и как нам всем повезло - ни торнадо, ни землетрясений, ни наводнений, ни ветра, ни ураганов... И климат средний, без крайних морозов и жары. Почти рай по месторасположению. Да, знаешь анекдот на эту тему? Галя, надо же, как все сложилось. Вот не зря говорят, что на самолет, который впоследствии терпит крушение кто-то успевает, вопреки препятствиям, а кто-то по счастливой случайности - нет...
Учись находить в жизни повод для радости - это простой и надёжный способ обрести счастье.
|
|
| |
Olya | Дата: Вівторок, 29.12.2015, 21:36 | Повідомлення # 319 |
 Богиня
Група: Дружим :)
| Цитата Galchonok (  ) 50км/час.. це 14 м/сек, позавчора на Лівобережній Україні було 15-20 м/сек. Але це завжди штормове попередження, і проблеми з електроенергію. І, найгірше на морському узбережжі. Маріуполь страждає, не дивлячись на те, що Азовське - найбільш континетальне море в світі. І таке собі море.
Цитата Galchonok (  ) У меня Паша потом долго вспоминал Украину, и как нам всем повезло - ни торнадо, ни землетрясений, ни наводнений, ни ветра, ни ураганов... О, я це давно зрозуміла, і часто згадую, в т.ч .на форумі. Думаю, на півночі США не на узбережжі теж дуже безпечно у плані стихій. Життя біля моря завжди більш небезпечне, а біля океану - більш небезпечне, ніж біля моря.
Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет. /Данте Алигьери/
Повідомлення відредагував Olya - Вівторок, 29.12.2015, 21:36 |
|
| |
RedTata | Дата: Вівторок, 29.12.2015, 22:04 | Повідомлення # 320 |
 Вдохновительница женственности
Група: Администрируем
| Цитата Olya (  ) це 14 м/сек у нас сьогодні з заметіллю 10-12 м/с.
Люблю Україну... :)
|
|
| |
Galchonok | Дата: Середа, 30.12.2015, 06:01 | Повідомлення # 321 |
| Цитата Olya (  ) Лівобережній Україні було 15-20 м/сек. ти знаєш, може я переплутала, але візуально, та по відчуттям там було набагато сильніше ніш будь коли в Києві... Мене фізично зносило, але то таки було на побережжі. Торнадо ж було - в нас, біла Далласу, це далеко не узбережжя. Сказати що ми на побережжі, те ж саме що сказати, що Київ - курортне морське місто. Але торнадо тут не така вже і рідкість. Мені сьогодні показували фото тих місць де стояли будинки, фотографуваза гарна знайома, бо в неї декілька сусідів полетіло. Частина будівель знищена, а від деяких залишилось лише місце... голе... це жах.
Цитата ЛМ (  ) Да, знаешь анекдот на эту тему? не знаю.
|
|
| |
mila_kanari | Дата: Середа, 30.12.2015, 07:12 | Повідомлення # 322 |
 Милая стерва
| Galchonok, я мельком по ТВ видела репортаж из США где промчался торнадо (не уверена, что у вас, тк не услышала где именно), там практически все разрушено и есть погибшие....Жутко смотреть на последствия и даже не могу себе представить каково это, не дай Бог, попасть в эпицентр событий....
Фото осенней листвы как с картины. Очень красиво! Такой приятный цветовой калейдоскоп....
Щаслива матуся двійняток
Мой сладкий мир
|
|
| |
Olya | Дата: Середа, 30.12.2015, 14:20 | Повідомлення # 323 |
 Богиня
| Цитата Galchonok (  ) Торнадо ж було - в нас, біла Далласу, це далеко не узбережжя. Сказати що ми на побережжі, те ж саме що сказати, що Київ - курортне морське місто. Ой не згодна.))))) Тобто згодна, що ви - не узбережжя, не згодна, що це - безпечна зона. Азовське море - найбільш сильно сховане в континенті внутрішнє море, що має вихід до Океану (ще через 2 моря), а Мексиканська затока, хоч и внутрішнє море, але набагато більше і відкритіше, і має доступ до відкритого океану. Хоча сама проблема в розташуванні - це тропіки, і вся біда від цього, всі ці урагани та тропічні зливи через перенагрівання води в Мексиканській затоці. Тому маленькі торнадо Чорного моря не "дійдуть" не те що до Києва, а і до - Херсона, а торнадо Мексиканської затоки зі швидкістю 150-200 км/год (а Картіна і того швидше) можуть пройти відстань від Хьюстону до Даласу за 2-3 години. Дивлюся Вікі - діаметри ураганів. https://ru.wikipedia.org/wiki....E%D0%B2 680-690 км і більше. От і рахуємо, де те безпечне місце в 700 км по прямій від Мексиканської затоки. А б сказала, що в Канзасі, але чомусь Дороті угаран забрав до країни Оз саме з Канзасу.
Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет. /Данте Алигьери/
|
|
| |
RedTata | Дата: Середа, 30.12.2015, 16:41 | Повідомлення # 324 |
| Цитата Galchonok (  ) бо в неї декілька сусідів полетіло Галя, у мене асоціації тільки
Цитата Olya (  ) Дороті справді в ураган полетіли???
|
|
| |
Galchonok | Дата: Середа, 30.12.2015, 18:37 | Повідомлення # 325 |
| Цитата Olya (  ) не згодна, що це - безпечна зона. а я цього не кажу. Я показую недоречність згадування небезпеки життя біля океану. Ми живемо досить далеко від узбережжя, але тут досить небезпечно. Ти сама тільки що написала що фактор небезпечності місці залежить не лише від ьлизкості до океану, але й від широти. І цей фактор я вважаю більш важливим, якщо чесно. З широти й виходить клімат.
Відносно клімату. Ми коли виїжджали від узбережжя о 9 ранку там було 78F, а на 200 миль вглиб вдень було вже 47F, коли доїхали до дому вночі то точно біло нижче 40. В якийсь момент був заморозь, бо рослинки мої з помороженими пелюстками всі на балконі.
Цитата RedTata (  ) справді в ураган полетіли??? мені показували фото знайомої з телефону. Там від будинку залишилось порожнє місце... Справді. Як буде фото - я покажу. Але, чесно кажучи, більшість будинків таки просто розтрощена. Такий, що полетів лише один з побачених мною на фото.
|
|
| |
Galchonok | Дата: Середа, 30.12.2015, 19:07 | Повідомлення # 326 |
| оооох... в мене друга ангіна за 4 місяця...
|
|
| |
Olya | Дата: Середа, 30.12.2015, 20:02 | Повідомлення # 327 |
 Богиня
| Galchonok, видужуй! Проси в Діда Мороза антиангін на 2016 р.
Повідомлення відредагував Olya - Середа, 30.12.2015, 20:02 |
|
| |
RedTata | Дата: Середа, 30.12.2015, 21:30 | Повідомлення # 328 |
| Galchonok, здоров"я тобі міцного! я вже закупила нову банку з капсулами ехінацеї - може і ти спробуй їх?
Цитата Galchonok (  ) Там від будинку залишилось порожнє місце... Справді. капець...
|
|
| |
ЛМ | Дата: Четвер, 31.12.2015, 02:37 | Повідомлення # 329 |
| Цитата Galchonok (  ) не знаю. Анекдот о том, как Бог раздавал народам землю. Раздал всем, а украинцы скромненько в хвосте очереди стояли. И вот Бог раздал все земли, оставил себе райский уголок. А тут украинцы, мол, как так? Мы ж трудолюбивые, землю любим, а ты нам ни кусочка не дал. Ну, Бог понял, что надо как-то ситуацию исправлять, и говорит: "Ладно. Хотел я райский уголок на Земле построить, но раз так получилось, забирайте себе мой кусок". Ну, украинцы обрадовались, не знают, как его благодарить, мол, отдал самое лучшее место на Земле. А он им: "Ой, ребята... Место-то райское, но вы еще не знаете, какой у вас е..нутый сосед"))) Торнадо - это мой кошмарный сон. Как-то на ютубе насмотрелась видео, ужас...
Цитата Galchonok (  ) оооох... в мене друга ангіна за 4 місяця... Галя, одужуй!
Цитата RedTata (  ) я вже закупила нову банку з капсулами ехінацеї RedTata, ти в курсі, що її треба пити курсами з перервою між ними? Бо це один з найсильніших іммуностимуляторів, а занадто перестимульований імунітет падає нижче плінтуса. Нам рекомендували не приймати її більше двох тижнів, оптимально - 10 днів, а потиім мінімум 2 тижні перерви (якщо 2 тижні приймати - місяць перерви). Наши медики больше любили иммуномодулятор - желтокорень канадский, он действует мягче и не является допингом для иммунитета. Эхинацею чаще использовали как средство скорой помощи в самом начале заболевания, такая себе ударная сила, тяжелая артиллерия.
|
|
| |
RedTata | Дата: Четвер, 31.12.2015, 05:24 | Повідомлення # 330 |
| ЛМ, да, я помню. собссно, я ее именно как
Цитата ЛМ (  ) средство скорой помощи в самом начале заболевания, такая себе ударная сила, тяжелая артиллерия. и использую.
|
|
| |