Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
гнездышко Галчонка :)
GalchonokДата: Вівторок, 24.11.2015, 19:47 | Повідомлення # 301
Неповторимая уникальность
Група: Модерируем-развиваем :)
Нагороди: 8
Репутація: 10
Статус: Offline
ЛМ, ні, машин тут ДУЖЕ багато, вони всюди.  По одній на кожного члена сім'і, навіть у підлітків вже часто є своя машина. Просто тут дуже великі території і воно не так помітно, я можу пофоткати біля мого будинку. Вулиця заставлена машинами повністю, і весь двір в офіційно розчерчених парко місцях, просто під моїм балконом зараз стоїть трішки менше десятка машин, а це робочій час. Вночі зручно запаркуватись не завжди можливо. Але через робочій час, великі площі, велику кількість парко місць здається що їх не багато. І їх дійсно небагато на одиницю площі порівняно з тієї ж Потєхіна де ми жили.
Людей мало, бо це щось типу спального містечка, де не сильно гуляють, тобто гуляють в гарну погоду, але місцеві для погулять вибираються на майданчики, парки, і все більше по вечорах. Э конкретне мысце вигулу ындусыв, в мене воно э на фото, але я скамійки не захватила у кадр і теж день, перша половина, а індуси збираються після п'ятої.  Вдень або по роботах, або по домівках.  Тут ще з погодою чудирнацько:  ми гарно погуляли в п'ятницю, але після неї вітер дуже посилився і ми быльше не гуляли так щоб "погулять". 

Alyonushka, дякую. І для мене незвично. Тут все зовсім не так як в нас, починаючи з дорог, закінчуючи людьми. Але я трішки починаю звикати.

GalchonokДата: Вівторок, 24.11.2015, 21:52 | Повідомлення # 302
Ос наш двір під час піку робочого часу. Це мінімум машин за день (з сьогодненної прогулки)
Додам ще, що весь перший поверх зі сторони двору - то гаражі, дуже прикольні тим, що з них прямі двері в квартиру.

GalchonokДата: Субота, 28.11.2015, 03:41 | Повідомлення # 303
Наш улюблений парк зараз.
вже більше ніж пів тижня ллє так що ховайся...

RedTataДата: Субота, 28.11.2015, 03:57 | Повідомлення # 304
Вдохновительница женственности
Група: Администрируем
Нагороди: 28
Репутація: 47
огоооо....

Люблю Україну... :)

GalchonokДата: Субота, 28.11.2015, 05:22 | Повідомлення # 305
RedTata, це не "огоооо...".
Це ще нормально, в Ірвінгу половина парків була в такому стані все літо, бо навесні затопило так, що просохнути не могло, а в ґрунт вода не всмоктується.
В нас не було жодного парку с деревами відкритого літом, не можна було користуватися вело доріжкою. Все біло офіційно зачинено.
Я попрошу щоб мені фото кинули, то покажу.

НикольДата: Субота, 28.11.2015, 19:02 | Повідомлення # 306
Всемогущая Нимфа
Група: .Дружим:)
Нагороди: 2
Репутація: 14
Ничего себе дождик у вас прошел blink

Мой блог

OlyaДата: Неділя, 29.11.2015, 17:11 | Повідомлення # 307
Богиня
Група: Дружим :)
Нагороди: 16
Репутація: 40
Цитата Galchonok ()
що з них прямі двері в квартиру
це якою мовою? в гаражі є двері, що ведуть безпосередньо до квартири.

Кількість місця під авто мені подобається, а ось як вода просто стоїть - не дуже.

Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет. /Данте Алигьери/

GalchonokДата: Неділя, 29.11.2015, 18:14 | Повідомлення # 308
Olya, то моїм суржиком.
Я буду тобі дуже вдячна, якщо будеш мене тут виправляти.  Бо співбесідники тут є лише російськомовні. І моя з початку не дуже гарна мова, м'яко кажучи, стає ще гіршою.

OlyaДата: Неділя, 29.11.2015, 22:44 | Повідомлення # 309
Богиня
Нагороди: 16
Репутація: 40
Galchonok, російською у слова прямий багато значень. Українською - в літературно прийнятому варіанті лише один варіант: рівний, спрямований вперед, майже як математичне визначення прямої.
У значення "безпосередньо" слово прямий використовують також, але прямий може бути зв'язок, потяг з п.А до п.Б, якийсь шлях.
Двері також можуть бути прямі, в тому сенсі, що не криві і не перекошені. Але так ,як ти хочеш використати слово, то не двері прямі, а двері ведуть прямо або є прямий шлях до квартири.

Дивлюся кіно про Новий Орлеан. І розумію, що США дуже-дуже строката країна, і реально мешканці техаської пустелі та луїзианських боліт - це як життя на різних континентах. А для тих і для інших Нью-Йорк - як інша планета.
Я раніше читала про їх любов до вуду, обрядів та карнавалів, французський вплив та ДЖААААЗЗЗЗ.
А сьогодні порівнювала з твоїм щоденником, і тільки зараз! зрозуміла, що ці штати мають спільний кордон. 
Але вони реально різні: мексиканський протестантський Остін та католицький креольський Новий Орлеан. 
От туди  я б поїхала на екскурсію за самобутньою культурою - в лютому у них якраз  гуляння перед Великим Постом - аналог нашої Масляної -  Марди Гра (Жирний Вівторок), а перед ним чи після ньго ще якась п'ятниця і якась середа. 
Душа потребує карнавалу http://www.mardigrasneworleans.com/schedule.html

Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет. /Данте Алигьери/

AnnaДата: Неділя, 29.11.2015, 22:55 | Повідомлення # 310
Всемогущая Нимфа
Нагороди: 4
Репутація: 13
Цитата Olya ()
а ось як вода просто стоїть - не дуже.
Ага, тоже впечатлило - не продумано как-то.

Артем 9.06.2005, Арсений 2.06.2007
Каждая женщина по сути ангел, но когда ей обламывают крылья, приходится летать на метле...

GalchonokДата: Понеділок, 30.11.2015, 05:18 | Повідомлення # 311
Я потім відповім, а поки що продублюю фото.

Сегодня мы были в ИКЕЕ, так что вам оттуда пара фото, которые, как я считаю, почти полноценные картины...  Мне нравятся, что на самом деле, не часто бывает.

В общем - воть

Фон не всегда идеален, ну так это - уличная стена магазина. Будет
фотошоп - поиграюсь, а пока - так с небольшой цветокоррекцией с телефона
(аж самой смешно от этих слов!!!   )

И напоследок небольшой сюр из самого магазина.
Угадайте что это :))

ЛМДата: Вівторок, 01.12.2015, 09:44 | Повідомлення # 312
Вдохновительница плодородия
Нагороди: 24
Репутація: 80
Цитата Galchonok ()
це не "огоооо...".
Ого! А дренаж не предусмотрен?
Вот я сейчас думаю о том, что мы фундамент под забор неправильно сделали - у нас же склон балки и на глубине 0,5-1,5м - сплошная глина. Грунтовые воды идут под почвой. А мы, получается, "перерезали" фудаментом путь этой воде. Будет стоять у соседе на участке и подмывать наш фундамент. Надо было дренажные отверстия оставить. Теперь вот думаю, как это правильно организовать по нижней границе нашего участка, потому что у нас там иногда весной застаивается вода, а если загородить фундаментом, то будет стоять до лета, что не гуд для деревьев.

Galchonok, за машины спасибо)))) А то мне показалось, что у вас там совсем люди не живут))))

Учись находить в жизни повод для радости - это простой и надёжный способ обрести счастье.

GalchonokДата: Вівторок, 29.12.2015, 04:38 | Повідомлення # 313
А я случайно увидела иллюстрацию к нашей погоде в последнюю неделю

оно так и есть, в пятницу погибло только в даллас эйриа (там где я живу) 11 человек и около 10 разрушеных
зданий, вообще по пути торнадо погибло 26 человек...

RedTataДата: Вівторок, 29.12.2015, 05:39 | Повідомлення # 314
Вдохновительница женственности
Група: Администрируем
Нагороди: 28
Репутація: 47
ого, Торнадо... а вы как его пережили?

Люблю Україну... :)

AlyonushkaДата: Вівторок, 29.12.2015, 09:35 | Повідомлення # 315
Всемогущая Нимфа
Нагороди: 6