Мои покупки сегодня
|
|
Anna | Дата: Середа, 02.12.2015, 16:21 | Повідомлення # 3331 |
Всемогущая Нимфа
Група: Дружим :)
Статус: Offline
| Наконец-то - купила посудомойку!!!
Артем 9.06.2005, Арсений 2.06.2007 Каждая женщина по сути ангел, но когда ей обламывают крылья, приходится летать на метле...
|
|
| |
DjiD | Дата: Середа, 02.12.2015, 16:43 | Повідомлення # 3332 |
Кулинар романтичного настроения
| valenyka, красуня! А навіщо ви так сильно на виріст купуєте? Зручно Юлі?
Додано (02.12.2015, 16:43) --------------------------------------------- Anna, з купівлею! Хай служить довго та якісно. А яку взяла?
День за днем у фото (проект 365)
Повідомлення відредагував DjiD - Середа, 02.12.2015, 16:43 |
|
| |
Alyonushka | Дата: Середа, 02.12.2015, 16:58 | Повідомлення # 3333 |
Всемогущая Нимфа
| Цитата Anna ( ) Наконец-то - купила посудомойку!!! ух ты, поздравляю! А какую?
Чудеса происходят :) Делай лучше, хуже получится само.
|
|
| |
ЛМ | Дата: Середа, 02.12.2015, 17:10 | Повідомлення # 3334 |
Вдохновительница плодородия
Група: Модерируем-развиваем :)
| Anna, ну так сказала А, говори уже и Б. Хвастайся)
Учись находить в жизни повод для радости - это простой и надёжный способ обрести счастье.
|
|
| |
Anna | Дата: Середа, 02.12.2015, 17:15 | Повідомлення # 3335 |
Всемогущая Нимфа
| Практически как и мечтала давным давно http://www.bosch-bt.com.ua/bytovay....eu.html Правда изначально хотела настольную, но время шло (почти 10 лет я ее ждала) хотелка немного подросла
Артем 9.06.2005, Арсений 2.06.2007 Каждая женщина по сути ангел, но когда ей обламывают крылья, приходится летать на метле...
|
|
| |
Galchonok | Дата: Середа, 02.12.2015, 17:51 | Повідомлення # 3336 |
Неповторимая уникальность
| valenyka, яка лялечка!!! Їй пасує :)
Anna, чудова річ! Вітаю! Настільну я б особисто не радила взагалі, але я й таку вважаю замалою, 60см завширшки краще
|
|
| |
ЛМ | Дата: Середа, 02.12.2015, 18:03 | Повідомлення # 3337 |
| Anna, супер! Хай працює довго і якісно.
Цитата Galchonok ( ) Настільну я б особисто не радила взагалі Чому? У мене місце саме под настільну - інша просто не стає
Учись находить в жизни повод для радости - это простой и надёжный способ обрести счастье.
|
|
| |
valenyka | Дата: Середа, 02.12.2015, 18:49 | Повідомлення # 3338 |
Богиня
| Цитата DjiD ( ) А навіщо ви так сильно на виріст купуєте? Зручно Юлі? :D вообще то єто первый раз такой эксперемент, т к попался комплект, который порадовал видом и ценой /посмотрим как будет зимой в нем/ Это на вырост, т к на эту зиму у нее есть прошлогодний Ленне но его на всю зиму может не хватить /штаны мне кажется/ и еще один комплект есть сменный, поэтому так на вырост - с расчета на СЛЕДУЮЩИЙ сезон. А это были фотосессии и один выгул а-ля посмотреть как в зиму. Пока он просто лежит и ждет своего времени.Додано (02.12.2015, 18:49) --------------------------------------------- Аня, поздравляю с покупкой! А я пока...продолжаю хотеть
Радуйтесь тому, что уже имеете, и не жалейте о том, чего нету...
Повідомлення відредагував valenyka - Середа, 02.12.2015, 18:48 |
|
| |
Galchonok | Дата: Середа, 02.12.2015, 18:57 | Повідомлення # 3339 |
| ЛМ, тому що особисто мені посудомийна машинка більш за все допомагає мити каструлі, сковороди, від запікання щось. Тарілки легко помити руками, а ось більше і брудніше приємніше поставити в машинку, в настільну ж машинку це все не влізе просто. Вона реально дуже маленька, я дивилась на неї в магазині, читала багато відгуків. Всі, хто купив незадоволені були і хотіли повнорозмірну. Та й на родину з 4 персон треба мінімум 45 см, а я б сказала, що все ж таки краще 60.
|
|
| |
ЛМ | Дата: Середа, 02.12.2015, 20:17 | Повідомлення # 3340 |
| Galchonok, дякую. Зрозуміла. Але вже місце залишили тільки для такої. Та я і не готую такого, щоб відмивати. Чоловік зараз вдома, то якщо я працюю - він хазяйнує замість посудомийки
|
|
| |
DjiD | Дата: Середа, 02.12.2015, 20:45 | Повідомлення # 3341 |
Кулинар романтичного настроения
| Часом поміщається лише настільна. І у неї теж чудово поміщаються каструлі, сковорідки (досвід наших сусідів). Звичайно, широка краще, але якщо габарити чи фінанси не дозволяють, то і така краще, ніж ручками.
День за днем у фото (проект 365)
|
|
| |
Anna | Дата: Середа, 02.12.2015, 20:47 | Повідомлення # 3342 |
Всемогущая Нимфа
| Спасибо за поздравления. Прям прыгать хочется от радости, что наконец-то.
Цитата Galchonok ( ) Настільну я б особисто не радила взагалі, але я й таку вважаю замалою Это твое мнение. На мою маленькую семью - настольной вполне достаточно. Огромные кастрюли я не использую, ну и 6 комплектов это тоже не так мало. Взяла 45 только потому что цена настольной такая же как и 45 +/-, ну и в этой присутствует половинная загрузка. И еще один фактор - у меня не такая большая кухня - 60 мне просто некуда ставить, а это ведь один из решающих факторов. Не так ли?
Цитата ЛМ ( ) Чоловік зараз вдома, то якщо я працюю - він хазяйнує замість посудомийки Учитывая цены на комуналку - то дешевле доверить сие действо ПММ.
Цитата ЛМ ( ) Та я і не готую такого, щоб відмивати. Во-во. Да и огромных кастрюль у меня нет (1 для компота и тот редко варю - никто не пьет).Додано (02.12.2015, 20:47) ---------------------------------------------
Цитата DjiD ( ) Часом поміщається лише настільна. І у неї теж чудово поміщаються каструлі, сковорідки (досвід наших сусідів). Звичайно, широка краще, але якщо габарити чи фінанси не дозволяють, то і така краще, ніж ручками. Согласна с тобой.
|
|
| |
ЛМ | Дата: Середа, 02.12.2015, 21:15 | Повідомлення # 3343 |
| Цитата Anna ( ) Учитывая цены на комуналку - то дешевле доверить сие действо ПММ. Дешевле кое-кого отправить в армию. Когда они моют посуду или моются, я седею. Я не лью много воды и мужа прошу не лить, кран же - рычаг. Не надо каждый раз настраивать температуру, опустил, поднял. А вот "жильцы"... Я поражаюсь, как такой горячущей водой можно что-то мыть, а тем более мыться? У нас же почти кипяток течет!
Больших кастрюль у меня тоже нет. Недавно сидели с кумовьями (они с мужем дегустировали чачу, а мы трындели с кумой), она, глядя на мою кастрюлю компотную спросил, мол, сколько литров? А я знаю? Это самая большая кастрюля в доме и я никогда не наливаю воды под край, чтобы при кипении не лилось через верх. И регулярно компот скисает - не успевают столько употребить. Но вот будет из чего аджику варить, нужна будет посуда побольше)))) Правда, варить в квартире я не планирую.
|
|
| |
Galchonok | Дата: Середа, 02.12.2015, 21:37 | Повідомлення # 3344 |
| Anna, це мій особистий досвід, але не тільки мій. Бо коли ми купували ПММ, то я перелопатила багато форумів. Майже всі, хто купив маленьку на стіл були в результаті незадоволені. Я згодна, що краще маленька, ніж ніяка. Але я з кухні сумарною площею 6м викинула єдину шафу, щоб поставити ПММ. В мене комбайн, соковижималка (коректор підказує "соковитискача", а гугл транслейт перекладає як соковижималка, а як правильно?! ), сушка і т.д. стояли в дитячий ближче до дверей. Я так вирішила начитавшись відгуків та тому що не хотіла нічого ставити на і так маленьку кухонну поверхню, її в нас майже нема. Я спершу вважала что 45 см мені буде з головою, але перечитав багато чого все ж таки втулила повнорозмірну і жодного разу не пожаліла.
Цитата ЛМ ( ) Больших кастрюль у меня тоже нет. там не питання в великих каструлях. А взагалі в їх наявності, деко в 45см якось ще може влізти, але в настільну взагалі ніяк. В настільну ПММ влізе може одна кастрюля і пара тарілок, треба буде або щось мити руками, або завантажувати її двічі. До того ж, а чи багато в тебе місці на столі, чи на робочій поверхні, є для неї місце?
Цитата DjiD ( ) якщо габарити чи фінанси не дозволяють, то і така краще, ніж ручками. воно так. Але власне я б пошукала як вмістити хоча б 45 см вбудовану ніж настільну.
PS. Дівчата, якщо бачите в мене помилки, кажіть, будь ласка.
|
|
| |
Anna | Дата: Середа, 02.12.2015, 22:17 | Повідомлення # 3345 |
Всемогущая Нимфа
| Цитата ЛМ ( ) Дешевле кое-кого отправить в армию. Когда они моют посуду или моются, я седею. Я не лью много воды и мужа прошу не лить, кран же - рычаг. Не надо каждый раз настраивать температуру, опустил, поднял. С твоими поджильцами понятно. Цитата Galchonok ( ) це мій особистий досвід, але не тільки мій. Бо коли ми купували ПММ, то я перелопатила багато форумів. Правильно заметила - это твой опыт и твое мнение. Только навязывать другим это не нужно, сейчас ты стоишь на позиции - я права, я много форумов перечитала. Влезет одна кастрюля - у меня в день бывает для мойки одна кастрюля (очень редко 2), противень - редко пеку в духовке 1 раз в неделю - чаще в две недели и использую пергамент (да - лень отшкрябывать подгоревшее). В основном у нас 3 тарелки утром (днем и вечером) иногда 1 салатник, и 1 кастрюля. Да - чашек будет много, часто хлебаем чай. Так что подбирала под себя, прочитав несколько форумов, поговорив со знакомыми кто пользуется посудомойками.
|
|
| |