Моя покупка- обувка
|
|
zhyuli | Дата: Вівторок, 02.02.2016, 13:53 | Повідомлення # 496 |
Всемогущая Нимфа
Група: Дружим :)
Статус: Offline
| ЛМ, такие нежные. Без нового платья никак...и сумочки
|
|
| |
ЛМ | Дата: Вівторок, 02.02.2016, 18:57 | Повідомлення # 497 |
Вдохновительница плодородия
Група: Модерируем-развиваем :)
| Цитата Алень ( ) Замша??? Типо))) Была бы замша, они бы стоили от 1,5к и выше. А так, по скидке - всего 300 с хвостиком гривень пара.
Учись находить в жизни повод для радости - это простой и надёжный способ обрести счастье.
|
|
| |
ЛМ | Дата: Вівторок, 02.02.2016, 18:58 | Повідомлення # 498 |
| Цитата zhyuli ( ) Без нового платья никак...и сумочки Да))) Муж уже повздыхал по этому поводу и задал риторический вопрос: "На какую сумму мне готовиться?" Вот думаю попробовать все-таки посотрудничать с портнихой.
Учись находить в жизни повод для радости - это простой и надёжный способ обрести счастье.
|
|
| |
ЛМ | Дата: Неділя, 26.06.2016, 22:55 | Повідомлення # 499 |
| Я в этом году по обуви. Двадцать лет спустя снова заказала себе балетки Вообще-то это не моя обувь по форме ноги и самоощущению, но уж больно тяжко иногда бегать на каблуках. Фото, как доберусь до ноута :-)
|
|
| |
valenyka | Дата: Вівторок, 23.08.2016, 09:51 | Повідомлення # 500 |
Богиня
| сохраню здесь про обувь и с чем ее едят носят ) https://www.adme.ru/svoboda-kultura/gid-po-zhenskoj-obuvi-1343065/
Радуйтесь тому, что уже имеете, и не жалейте о том, чего нету...
|
|
| |
Olya | Дата: Вівторок, 23.08.2016, 11:29 | Повідомлення # 501 |
Богиня
| valenyka, ІМХО, делитанський опис - наша Аня, якщо б брала таке замовлення від сайту, набагато б якісніше зробила. В'єтнамки, крокси, пантолети - тут питання не в тому, з чим поєднувати, а куди носити. В принципі, ніколи і нікуди за межами дачі чи пляжу. Оксфорди, дербі, брогі (всього лише наявність перфораії на оксфордах) - більшість людей не в курсі, яка взагалі між ними різниця, хоча і по цих малюнках видно, що носят з ними одне й те саме.
Ось ще варіант Мене, як не любительку класичних туфель, окфорди-дербі дуже рятують, коли потрібен класичний діловий вигляд.
Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет. /Данте Алигьери/
|
|
| |
ЛМ | Дата: Вівторок, 23.08.2016, 17:12 | Повідомлення # 502 |
| Olya, дякую за високу оцінку моїх здібностей , але у статті - це ж особиста думка автора, і я багато з чим не погоджусь. Як на мене - забагато брюк та замало спідниць, в'єтнамки у поєднанні зі спідницею максі - це щось за межами мого розуміння, хіба що це якийсь пляжний варіант типу парео, напівпрозорої спіднички, у якої перед коротший. Замшеві чоботи під шифонову сукню... Колись ми тут зачитувались та активно обговорювали одну даму-блогера-стиліста, так от я добре запам'ятала - немає у нас тут такої кліматиної зони, щоб такий одяг виглядав доречно. Ще я бачила дуже гарне поєднання грубих замшевих чобіт з дуже довгою, майже циганською спідницею з вельвету та грубого коттона у квітках, в'язаного крупним візерунком светра та короткої замшевої куртки типу пілот. Здається, що поєднано речі, що взагалі не мають нічого спільного, але так підібрані кольори та фактури, що виглчдає дуже стильно. А ще багато чого залежить від форми ніг та особливостей фігури. Не можу уявити свої сухі литки у низьких ботах на масивній підошві та важкі суто жіночі стегна у коротких шортиках Це буде жах :-)
valenyka, щось для себе взяти можна, але я віддаю перевагу своїм очам та якому-ніякому смаку - все треба побачити на собі.
|
|
| |
Olya | Дата: Вівторок, 29.11.2016, 19:24 | Повідомлення # 503 |
Богиня
| Випадково купила сьогодні пару взуття словацького спорт.виробника з їх серії міського взуття:
На таку погоду, як зараз. На гіршу та холоднішу у мене є Columbia Bugaboots. Щастя в тому, що я їх купила в секонді (не збиралась сьогодні туди заходити, сусідка затягла), нові!!!, за 700 грн. Хоча зазвичай вони на таке взуття виставляють ціну 1100-1800 грн, а тут невеликі трансформації під міське взуття и вони просто не зрозуміли їх цінність. Прийшла додому, подивилася, можна в магазині купити зараз за знижкою за 2000 грн або на ebay за 80 баксів. Я щаслива, як кожна дівчинка з новою парою взуття))))
А 2 тижні тому купила оригинальні нові Sneakers, привезены з Германії, за 29 євро. Теж коричнева замша.
Ще у списку бажаннячок 2 пари спортивних кросівок і пар 5-6 різного "цивільного" взуття, і буде тимчасовий стан mission complete.
Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет. /Данте Алигьери/
|
|
| |
ЛМ | Дата: Вівторок, 29.11.2016, 22:41 | Повідомлення # 504 |
| Olya, ти взуттєвий маньяк. Гарні! Але як я тебе розумію, хоча якось так взуття вистачає. Але на літо щось треба думати, бо бюджетне відносила та віднесла (до смітника), а дороге у мене все на таких підборах, що до крамниці не збігаєш
|
|
| |
Olya | Дата: Вівторок, 29.11.2016, 23:07 | Повідомлення # 505 |
Богиня
| Цитата ЛМ ( ) Olya, ти взуттєвий маньяк У всіх свої маленькі слабкості.... Просто оті іспанські черевики, що я купила у січні - у них немає водовідштовхоючих властивостей. На вчорашню погоду - прекрасно, а сьогодні у мене в них вологі ноги. Минулої зими виручали зимові кросівки Salomon, але на травневі свята я їх викинула у смітник у Яремче, 10,5 років вони у мене були, зносилися. "Снікерси" - на заміну літнім кросівкам під джинси, які вже також тільки на тренування і то - треба міняти. І потрібні просто кросівки - вискочити у двір, поганяти двірника чи на дачу поїхати. Маньяк як маньяк, шо є, то є.)))) Виручає те, що мені не потрібні золото, прикраси, діаманти, шуба та шкіряні вироби.
|
|
| |
zhyuli | Дата: Середа, 30.11.2016, 09:47 | Повідомлення # 506 |
Всемогущая Нимфа
| Olya, крутяцькі боти! А ціна...!
|
|
| |