настольные игры (детские и не только)
|
|
zhyuli | Дата: Понеділок, 04.01.2016, 19:39 | Повідомлення # 151 |
Всемогущая Нимфа
Група: Дружим :)
Статус: Offline
| Цитата DjiD ( ) Останній раунд цікавий не лише по очкам, а й саме пояснення дуже цікаве. Я думаю
Цитата DjiD ( ) потрібно показати крокодилом, але при цьому руки мають ззаду триматись у замочок Це ви розвивали ноги?
|
|
| |
DjiD | Дата: Понеділок, 04.01.2016, 23:22 | Повідомлення # 152 |
Кулинар романтичного настроения
| Цитата zhyuli ( ) Це ви розвивали ноги? :D Не тільки ноги До речі, ти пропустила цю гру у Дані на ДН, поки водила дітей у ліс. Там дорослі гарно повеселились
День за днем у фото (проект 365)
|
|
| |
Olya | Дата: Субота, 23.01.2016, 23:00 | Повідомлення # 153 |
Богиня
| В мене таки виходить потроху показувати моєму чоловіку все найкраще, що може дати родині світ настільних ігор. На мій день нарождення знову грали в "Корову 006" - дуже добре йде, коли гравці дуже різні за віком, за складом розуму, за світоглядом. Вік гравців був від 27 до 63 років. Брат подарував мені "Мачі Коро" - це гра по типу "Монополії", вчора вже зіграли з Анею одну ознайомлювальну партію на двох - нам сподобалось. А сьогодні нарешті засадили нашого тата грати в "Супер Фермера", а він узяв і виграв.
Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет. /Данте Алигьери/
|
|
| |
zhyuli | Дата: Неділя, 25.09.2016, 21:16 | Повідомлення # 154 |
Всемогущая Нимфа
| Испытали сегодня новинки:
С Магом сын еще не совсем разобрался, как просчитать "взятки" (аналог преферанса). А вот Порталы пошли на ура.
|
|
| |
alena | Дата: Вівторок, 13.06.2017, 21:43 | Повідомлення # 155 |
Весенняя красавица
Група: Самоизучаемся:)
| Galchonok, DjiD, zhyuli, зайшла, бо давно хотіла вам подякувати за огляди ігр) орієнтуючись на них і поради куми підібрала для родини багато цікавого: тепер із задоволенням граємо всією родиною і з друзями. а чоловік тепер вже на роботі колег заразив - в обідню перерву грають)))
Повідомлення відредагував alena - Вівторок, 13.06.2017, 21:43 |
|
| |
zhyuli | Дата: Понеділок, 19.06.2017, 08:05 | Повідомлення # 156 |
Всемогущая Нимфа
| alena, чудово, що наша писанина стала у нагоді
|
|
| |
alena | Дата: Середа, 21.06.2017, 14:38 | Повідомлення # 157 |