Прививки
|
|
_УМ_ | Дата: Середа, 06.02.2013, 10:49 | Повідомлення # 46 |
Таинственность в шоколаде :)
Група: .Дружим:)
Статус: Offline
| Цитата (Olya) все 3 делать заново? нет, но распланировать график прививок желательно до 6 лет со специалистом...
http://sana-saldan.livejournal.com/
|
|
| |
phasol | Дата: Середа, 06.02.2013, 11:59 | Повідомлення # 47 |
Богиня
Група: Модерируем-развиваем :)
| Olya, нет, тебе в принципе надо все три сделать и все
http://phasol.livejournal.com
|
|
| |
_УМ_ | Дата: Середа, 06.02.2013, 12:53 | Повідомлення # 48 |
Таинственность в шоколаде :)
Група: .Дружим:)
| Цитата (phasol) тебе в принципе надо все три сделать и все и +ревакцинацию
http://sana-saldan.livejournal.com/
|
|
| |
Olya | Дата: Середа, 06.02.2013, 14:42 | Повідомлення # 49 |
Богиня
Група: Дружим :)
| phasol, _УМ_, спасибо! Делать пока не из чего, АДС импортного пр-ва перестали завозить, а сын Богатыревой что-то мутит на Харьковской фабрике, производящей вакцины. У них сейчас там много брака и мало экспертизы. В общем, сижу, жду, пока государство перестанет гайки закручивать и можно будет любую вакцину из Европы дистрибьютору привести.
Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет. /Данте Алигьери/
|
|
| |
Felist | Дата: Четвер, 07.11.2013, 22:03 | Повідомлення # 50 |
Девчушка
Група: Знакомимся :)
| А мы вот к примеру пока наша малышка не окрепла, вообще прививками ее не мучали. И первую прививку после роддома, сделали только в 4-е месяца.
|
|
| |
Гюрза | Дата: Понеділок, 01.08.2016, 16:01 | Повідомлення # 51 |
Всемогущая Нимфа
| Девочки, бустрикс хорошая вакцина? Инфанрикса нет нигде...
|
|
| |
Melek | Дата: Вівторок, 02.08.2016, 08:36 | Повідомлення # 52 |
Владычица сердец
| Гюрза, Мы делали бустрикс, потому что в восемь лет инфарикс уже не делают (как мне объяснили). Перенесла нормально. Температуры и другой симптоматики не было.
Добро живет в каждом из нас...
|
|
| |
Гюрза | Дата: Середа, 03.08.2016, 08:06 | Повідомлення # 53 |
Всемогущая Нимфа
| Melek, спасибо!
|
|
| |
Olya | Дата: Середа, 03.08.2016, 08:45 | Повідомлення # 54 |
Богиня
| Гюрза, а наш лікар вважає, що бустрікс більш тяжкий для маленьких дітей, і вони його гірше переносять. По Бустріксу точно є обмеження по віку - чи від 2-х, чи від 5-и років. UPD: подивилася інструкцію, у якій чорному по білому написано - від 4-х років. Я б замислилася у компетенції спеціаліста, який навіть інструкції до вакцин не читає.
Самые жаркие уголки в аду оставлены для тех, кто во времена величайших нравственных переломов сохранял нейтралитет. /Данте Алигьери/
Повідомлення відредагував Olya - Середа, 03.08.2016, 09:31 |
|
| |
Melek | Дата: Середа, 03.08.2016, 08:53 | Повідомлення # 55 |
Владычица сердец
| Цитата Olya ( ) Бо Бустріксу точно є обмеження по віку Это да...нам его делали в восемь летДодано (03.08.2016, 08:53) --------------------------------------------- А кто делал прививку от туберкулеза , которая в семь лет, в новом календаре прививок она присутствует Нам сейчас 9,5 лет, последние 4 года я не делаю Манту, ограничиваемся пробой Суслова.
Добро живет в каждом из нас...
|
|
| |
Olya | Дата: Середа, 03.08.2016, 09:31 | Повідомлення # 56 |
Богиня
| Melek, овва, а де Ви пробу Суслова зараз робите? ОФФ: а у Вас є сіра шкільна форма на зріст 134 см чи демісезонний/зимовий верхній одяг на зріст 140 см на продаж?
|
|
| |
Гюрза | Дата: Середа, 03.08.2016, 09:49 | Повідомлення # 57 |
Всемогущая Нимфа
| Цитата Olya ( ) Я б замислилася у компетенції спеціаліста, який навіть інструкції до вакцин не читає. да мы не консультировались еще по поводу прививок, в частных только бустрикс есть поэтому я о нем и спросила
|
|
| |
Olya | Дата: Середа, 03.08.2016, 10:01 | Повідомлення # 58 |
Богиня
| Гюрза, а куди поділи Інфанрікс? Я сьогодні дивилася - в Євролабі у прайсі точно є, а ле чи коректують вони прайс по реальній наявності Інтернет показує, що у Аптеці24 щось з Інфанріксу може бути на складах. Зараз Супрун (та, що американка) швидко закупівлями вакцин займеться і стане трохи легше, думаю, місяця за 2-3. Я теж чекаю на АаДС та на моно-вакцину від кору.
|
|
| |
Гюрза | Дата: Середа, 03.08.2016, 10:28 | Повідомлення # 59 |
Всемогущая Нимфа
| нету Инфанрикса, вроде пентаксим завезли в госклиники, но пентаксим я не хочу. А что это за АаДС? Маленьким можно колоть? Моей почти 2.
|
|
| |
Olya | Дата: Середа, 03.08.2016, 13:58 | Повідомлення # 60 |
Богиня
| Гюрза, це АКДС без кашлюкового компоненту. Тобто АДС. Або анатоксин-АДС. Я вже трохи заплуталася, чому, коли вакцинувати повністю, то АКДС - тобто інактивована ацецлюлярна вакцина, а як без кашлюка - так з анатоксином. Моїй взагалі вже АДС-м (більше легку) за віком тре колоти. АДС-М - це те, чим, в теорії, всіх дорослих повинні кожні 10 років прищеплювати.
|
|
| |